OpenluchtBioscoop

Openluchtbioscoop bij jubileum Huttenbouwdorp Noorderhout 2015 !

 

IMG_20150815_192325

Het jubileum van Huttenbouwdorp Noorderhout werd gevierd met een uitgebreid programma én met een bijzondere, extra wijkactiviteit. Op zaterdagavond 15 augustus, vlak OpenluchtBioscoopNoorderhout15aug2015voor de start van het huttenbouwdorp, kwam er op de plek van het Huttenbouwdorp een filmvoorstelling in de open lucht. Op een groot scherm van 6 bij 4 meter (!) konden jong en oud op de Natuurspeelplaats Noorderhout kijken naar een leuke en spannende familiefilm.

 

IMG_20150815_214237

 

 

IMG_20150815_232453

 

 

IMG_20150815_233126

 

 

Groot filmscherm zaterdagavond 15 augustus 2015!

Van en voor wijkbewoners: meekiezen met film

De keuze van de film lag bij de wijkbewoners zelf: het evenement is namelijk bedoeld voor álle wijkbewoners. Het is Van de Wijk, Voor de Wijk en In de Wijk. Het moest wel een familiefilm zijn, maar welke … ? Hoog genoteerd stonden lange tijd The Looney Looney Looney Bugs Bunny Movie en Indiana Jones. Maar het werd Shaun het Schaap, een leuke film voor jong en oud.

Openluchtbisocoop voor een bijzondere sfeer

We willen graag met en voor de wijk een leuk, sfeervol en positief zomerevenement. De natuurspeelplaats Noorderhout is natuurlijk een unieke locatie hiervoor. Door de hoogteverschillen op het terrein heeft iedereen goed zicht. Het sociale aspect bij de openlucht filmvoorstelling is net als bij het huttenbouwdorp heel belangrijk. Met feestelijke verlichting willen we ’s avonds een bijzondere sfeer creëren. En uiteraard zorgen we voor popcorn en drinken. Er zijn zitplaatsen maar ieder kan ook eigen klapstoeltjes of kleedjes meenemen. De Natuurspeelplaats Noorderhout ligt op de geluidswal, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal.

Kaartjes reserveren

Kaartjes konden vooraf worden gereserveerd of op de avond zelf bij de ingang worden gekocht. Omdat het zomers ’s vaonds laat donker wordt, begonnen voorfilm en film om 20.30 uur.

 

Shaun het Schaap … een familiefilm met veel humor voor jong en oud

shaun 1
Voor alle Gouwenaren / wijkbewoners, jong en oud, op de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout: as. zaterdagavond 15 augustus een Openluchtbios. In een sfeervolle omgeving, met een hapje en drankje, is op een filmscherm van 6 x 4 meter een leuke familiefilm te zien die bij alle leeftijden voor een lach zal zorgen. De film is bedoeld voor álle wijkbewoners. Voor slechts 4 euro een ‘buiten’kans…! Betalen aan de kassa op het terrein. Frank onze barbecueman van Lowland Smokers zal zorgen voor heerlijke barbecuebroodjes. Het is bedoeld als een sfeervol zomerevenement voor alle wijkbewoners op de mooie locatie de Natuurspeelplaats Noorderhout. Wij hopen op goed weer en een leuk wijkevenement!

NB Klapstoeltjes en/of kleedje meenemen!

shaun 2

plattegrond olb 2

 

 

 

De Natuurspeelplaats Noorderhout ligt op de geluidswal bij de A12, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal, bij de Hoefs, Hoeven en Zomenbuurt. Er staan borden bij de Plaswijckweg / Noordhoef. NB Komt u met de fiets !?

 

De gekozen film is geworden ‘Shaun Het Schaap’. Het is een echte humoristische familiefilm die voor jong maar zeker ook voor volwassenen geschikt is. De film is begin dit jaar uitgekomen en heeft (op één na) allemaal goede recensies gehad. Hierbij de officiële trailer van de film:

 

En een kort filmpje de Cheetah Cheater om alvast in de stemming te komen:

Enkele recensies en informatie:

shaun 3

“De nieuwste speelfilm van de Aardman Studio’s: Shaun the Sheep is weer een ouderwets vermakelijk verhaal. Ditmaal met een tamelijk intelligent schaap in de hoofdrol. Diens wens voor ‘just a day off ‘ loopt volledig uit de hand, resulterend in een doldwaas avontuur. Het idyllische boerenleven versus de gestreste grote stad.”

“Heerlijke animatiefilm waarin Shaun het schaap met zijn kudde de grote stad op stelten zet. Van de makers van Wallace & Gromit en The Chicken Run. “

“Shaun het Schaap: de film mag gerust onder het rijtje animatieklassiekers in Aardmans repertoire bijgeschreven worden. De film oogt magnifiek, kent aanstekelijke humor en geslaagde verwijzingen naar andere films en zorgt voor een lach en een traan op het gezicht van jong en oud. Het heeft even geduurd voordat Shaun de overstap naar de bioscoop maakte, maar het was het wachten waard. Hopelijk erkent men bij het volgende Oscarfeest de waarde van dergelijk schitterende stop motion en is Shaun het Schaap niet hetzelfde lot beschoren als het eveneens prachtige The Box Trolls, de onterechte animatieverliezer van dit jaar.”

shaun haar 1-

Graag tot ziens!