Contact

 

 

 

 

 

Informatie

Voor alle informatie over, voor, tijdens en na het huttenbouwdorp kunt u bellen met 06 53 18 18 53, of mailen naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl of onderstaand contactformulier gebruiken. Zie ook www.facebook.com/huttenbouwdorpnoorderhout .

 

Nieuwsmail

U kunt zich abonneren op onze digitale nieuwsbrief. U blijft dan op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen over Huttenbouwdorp Noorderhout, vooral over de start van de inschrijving.

 

Contactgegevens

Huttenbouwdorp Noorderhout, correspondentie adres Postbus 2103, 2800 BG  Gouda. Het bezoekadres is Lekkenburg 1, Gouda.

 

Staf en vrijwilligers

Het huttenbouwdorp wordt georganiseerd door vrijwilligers. Elk jaar is er een vast team van ervaren en enthousiaste vrijwilligers en de steun van vele relaties en bedrijven. Ook helpen elk jaar weer alle ouders mee om er weer een sfeervol zomerevenement van te maken. Wilt u ook meehelpen, meedenken, mee-organiseren? U kunt dan altijd bellen of onderstaand formulier opsturen.

 

Zusterstichting

Stichting Huttenbouwdorp Noorderhout is een zusterstichting van onder andere bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck, energieco√∂peratie WijkEnergie2804 en stichting VervoersPuntGouda. Zie de website’s www.bloemendaalplaswijck.nl, www.wijkenergie2804.nl en www.vervoerspuntgouda.nl.

 


 

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag of suggestie
U kunt hier uw vraag, suggestie of opmerking invullen.
Hidden
Voer huidige jaartal in (4 cijfers)
Kopie eigen mailadres ?