Huttenbouwdorp 2023

 

 

 

 

 


 

De inschrijving voor Huttenbouwdorp Noorderhout 2023 is gesloten. 

Jongeren, trainees, stagiairs en NG’s kunnen zich wel blijven inschrijven !

 


Beste kinderen, ouders/verzorgers, vrijwilligers, trainees, maatschappelijke stagiairs,

 

Yes, weer een huttenbouwdorp !

Ook dit jaar organiseren we weer een leuk en feestelijk Huttenbouwdorp Noorderhout voor jong en oud. De voorbereidingen zijn al begonnen. Vorig jaar waren vrijwel alle reacties van ouders en kinderen positief tot zeer positief. We hopen dit jaar dat ook weer met elkaar mogelijk te maken.

 

Leuk om te weten

 • Ook dit jaar zijn er naast huttenbouwen extra activiteiten, zoals het Kindercircus, Lasergamen en Levend stratego.
 • Wat ook blijft is Woensdagmiddag Waterdag met de superleuke aquabanen.
 • De chill-tent staat natuurlijk weer bovenaan de heuvel, om even uit te rusten, te tekenen én voor het mooie uitzicht.
 • De oudere kinderen (10, 11, 12 jaar) kunnen als het mag van hun ouders de laatste woensdagnacht blijven slapen in hun eigen hut … eigenlijk wel één van de leukste en spannendste onderdelen van het huttenbouwdorp …..
 • Die woensdagavond is er óók de Familieavond: familie, vrienden, opa en oma’s, etc. kunnen dan de mooie hutten die gebouwd zijn bewonderen.

 

Praktische info: wie, waar en wanneer

 • Wanneer: het huttenbouwdorp is als altijd weer in de laatste week van de zomervakantie. Dat is dit jaar van maandag 14 augustus t/m donderdag-ochtend 17 augustus 2023, dus 3,5 dag.
  Doelgroep: speciaal bedoeld voor kinderen van groep 3 (leeftijd 6/7 jaar) tot en met groep 8 (leeftijd 11/12 jaar) uit vooral Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord.
  Locatie: als altijd de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout, op de geluidswal, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal.

 

Belangrijk bij de inschrijving

 • De inschrijving start zaterdag 25 maart 2023 om 17.00 uur precies! Het inschrijfformulier staat dan op https://www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl/huttenbouwdorp/inschrijven/
 • Wees er op tijd bij, want vol is vol en vorig jaar ging het erg snel.
 • Nieuw: de inschrijving is dit jaar in twee stappen. Met het eerste formulier vult u alleen de basisgegevens in van uzelf en van uw kind(eren). Als uw kind(eren) kunnen meedoen, krijgt u een tweede mail met de bevestiging voor deelname, het hutnummer, enkele extra vragen en de factuur.
 • U kunt de namen invullen met wie uw kind samen een hut wil bouwen, klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes, enzovoorts. Wij proberen hiermee bij de hutindeling rekening te houden.
 • We zijn een vrijwilligersorganisatie en alleen met elkaar kunnen we er weer een groot succes van maken. In beginsel geldt een dag per kind meehelpen. U kunt op het aanmeldformulier aanvinken wanneer u wilt meehelpen (opbouw, huttenbouwdagen, opruimen). Uw partner of een familielid kan uiteraard ook meehelpen.
 • De deelnameprijs voor drie en een halve dag vakantieplezier met extra activiteiten is € 45,50 per kind. Voor degenen met minder financiële ruimte geldt er een kortingsregeling en is de prijs € 9,50 per kind.

 

Jongeren, trainees, stagiairs: meedoen en nu al aanmelden

 

Alvast sfeer proeven ….

Nog een keer terugkijken met uw kind(eren) voor leuke herinneringen of om een indruk te krijgen hoe het is? Kijk dan op https://www.youtube.com/watch?v=ZwiHo72gcYQ

 

Graag tot ziens …

We hopen dat er ook dit jaar weer een mooi zomerevenement is voor jong en oud met een relaxte sfeer.

Dus …. zaterdag 25 maart om 17 uur staat het inschrijvingsformulier live …

Met vriendelijke timmer- en spijkergroet,
Huttenbouwdorp Noorderhout

 

06 239 56 999  (informatie, organisatie)
06 53 18 18 53 (administratie, inschrijving)
contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl

Home


https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout/