Huttenbouwdorp 2021

Huttenbouwdorp Noorderhout 2021: ideaal weer en zeer relaxt

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers,

Het is alweer voorbij …

We hadden natuurlijk vorige week geweldig weer. Op woensdag-waterdag was het zonnig en warm, ideaal voor de vier aquabanen, het plezier van de kinderen was tot ver te horen.

Sowieso was het ook deze keer weer een zeer geslaagd Huttenbouwdorp Noorderhout, zo horen we van kinderen en ouders. Wat we ook vaak terughoren, vooral van ouders en kinderen die voor de eerste keer meedoen, zoveel kinderen (245) en zoveel hutten (42) en toch zo relaxt. Dat is ook wat we elk jaar graag willen, een mooi en ontspannen zomerfeest in de buitenlucht voor jong en oud.

Wat ook bijzonder was: dit jaar waren er extra corona maatregelen, zoals een coronascan bij de ingang. Maar iedereen heeft goed meegeholpen en zich aan de corona regels gehouden. Eigenlijk heeft iedereen meegewerkt aan een veilig huttenbouwdorp. Dank dus voor ieders medewerking.

Wat ook positief opviel: de dertig Next Generations (veelal oud huttenbouwers) die met veel plezier en enthousiasme hebben meegeholpen en steeds meer in de organisatie prima meedoen. Jammer dat het blijven slapen vanwege de coronaregels dit jaar niet mocht doorgaan, maar onder andere de chilltent bovenaan de heuvel was dit jaar zeer populair, kinderen kunnen daar even rustig chillen en tekenen en knutselen met de speel-dozen. En weet u hoeveel bijenballen er zijn gemaakt? Corine heeft er met de kinderen 750 gemaakt!
Een speciale dank ook aan de vele, vele vrijwilligers dit jaar. Er zijn gelukkig altijd veel vrijwilligers die meehelpen bij het Huttenbouwdorp Noorderhout. Dit jaar ging het zeer goed en is er ook veel gelachen. Veel dank aan jullie!

Graag bedanken wij de volgende organisaties en personen, die dit jaar een speciale bijdrage hebben geleverd aan het slagen van het elfde achtereenvolgende Huttenbouwdorp Noorderhout: Corine van de bijenballen, Cyclus (https://cyclusnv.nl/), Van Doorne Geldermalen (https://vandoornbuitenruimte.nl/), EHBO Vereniging Gouda (https://www.facebook.com/ehbovereniginggouda), de gemeente Gouda (www.gouda.nl), Gromax (https://gromaxverhuur.nl/), de Jeugdbrandweer Gouda (https://www.jeugdbrandweer.nl/gouda/), Kaashakker in het winkelcentrum (https://defijnproever.nl/), Kippie in het winkelcentrum (https://www.kippie.nl/kippie-gouda), Van Loon Carservice (https://vanlooncarservice.nl/), Migag Koreaans eten (https://korean-food.nl/), Patricia de beste huttenbouwhoutspijkerhamernatuurspeelplaatskinderplankentimmer deskundige van heel Nederland die de prijsuitreiking geweldig heeft gedaan, Plus Koornneef Gouda (https://www.plus.nl/supermarkten/gouda_plus-koornneef_284), Promen (https://promen.nl/) en natuurlijk Wijngo (https://promen.nl/ en https://wijngo.nl/verhuur).

Op https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout enkele leuke foto’s. De meeste zijn van afstand, want vanwege privacyregels mogen kinderen niet herkenbaar in beeld.

Wij kijken zelf terug met veel plezier en enthousiasme, als staf, als vrijwilliger, als wijkbewoner, als deelnemer, op een geweldig zomerfeest voor jong en oud.

De bandensporen liggen nog even in het zand, bewaar de mooie herinneringen en we zien iedereen graag weer volgend jaar!

Met vriendelijke zomergroet,
Staf Huttenbouwdorp Noorderhout

 

 


Gouda, juli 2021

Er zijn zeer veel aanmeldingen geweest. De hutindeling is al toegestuurd, ook de vrijwilligersindeling. We hebben (nog meer) extra hutten bijgeplaatst om zoveel mogelijk kinderen te laten meedoen, maar nieuwe inschrijvingen komen helaas op de reservelijst.

 

 


 

Gouda, 8 mei 2021

Beste kinderen, ouders en vrijwilligers,

Leuk dat er weer zoveel aanmeldingen zijn! Ondanks alle begrijpelijke corona onzekerheden en nog onbekende vakantieplannen hebben veel kinderen zich al ingeschreven. Veel bekende namen weer, maar ook veel nieuwe huttenbouwers.

Jeroen, een van onze supervrijwilligers, gaat deze maand al beginnen met de hutindeling. Een hele klus, want bij de meeste inschrijvingen is een voorkeur opgegeven wie bij wie wil. Maar vrijwel altijd lukt het om met alle voorkeuren rekening te houden. Er wordt bij de hutindeling overigens niet alleen gekeken naar voorkeuren, maar bijvoorbeeld ook naar de leeftijd.

We gaan nu een hutindeling maken voor 36 hutten en houden nog 5 hutten in reserve. De inschrijving blijft dus nog even open staan.

De voorbereidingen verlopen verder goed. Er is al overleg geweest met de gemeente, onder andere of en zo ja welke corona maatregelen eventueel kunnen gaan gelden.

Ook zijn er al enkele grote houtleveranties gepland. Er kan dus straks flink getimmerd worden!

Alle inschrijvers krijgen binnenkort bericht over de definitieve deelname.

Met vriendelijke houtgroet,

Team Huttenbouwdorp Noorderhout

 

 

 


Huttenbouwdorp Noorderhout 2021 weer in de laatste week van de zomervakantie

Maart 2021

 

Beste kinderen, ouders/verzorgers, vrijwilligers,

Wij zijn met vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het Huttenbouwdorp Noorderhout! Dit jaar zal het net als voorgaande jaren in de laatste week van de zomervakantie plaatsvinden.

De pallets worden alweer verzameld en we zijn al hard bezig met het tellen van de spijkers. Naast het huttenbouwen zijn we als altijd ook al een heleboel leuke, extra activiteiten aan het regelen.

Uiteraard zijn we er ons van bewust dat er dan mogelijk nog Corona maatregelen zullen gelden. Hierop zal het programma worden aangepast. Uiteraard wordt ieder hierover tijdig geïnformeerd.

De hoofdpunten op een rijtje:

 • huttenbouwen in de laatste week van de zomervakantie, dit jaar 3,5 dag, van maandag 23 tot en met donderdag(middag) 26 augustus
 • de laatste nacht natuurlijk blijven slapen in de eigen hut!
 • dit jaar weer veel huttenbouwen met veel hout en spijkers
 • als altijd veel extra activiteiten en programma’s
 • de bungee jump is er weer …

 

De inschrijving zal starten eind april.

 

We hopen iedereen weer te zien dit jaar!

Met vriendelijke groet,

Huttenbouwdorp Noorderhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Keuze voor de Contactschommel en Huttenbouwdorp in laatste week zomervakantie

Beste kinderen en ouders,

Vorig jaar hebben we een leuk huttenbouwdorp gehad, maar we hopen natuurlijk allemaal dat we dit jaar zonder corona maatregelen een feestelijk huttenbouwdorp met elkaar kunnen houden. Hopelijk gaat het in augustus beter.

Dit jaar is het Huttenbouwdorp Noorderhout in de laatste week van de zomervakantie, in de week van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021. We gaan er weer een speciaal zomerevenement van maken waarbij zoals het er nu naar uitziet de Bungee Trampoline weer terugkomt!

De staf blijft ook compleet en er komen zelfs mensen bij. Met ca. 25 mensen organiseren we elk jaar met erg veel plezier het huttenbouwdorp en ook deze keer zijn er weer genoeg ideeën om het voor jong en oud leuk te maken.

We beginnen het nieuwe jaar goed want er hebben veel kinderen gereageerd op de enquête over het nieuwe speeltoestel op de Natuurspeelplaats Noorderhout. Jullie konden kiezen uit De Bandschommel, de Vliegende Hollander en de Contactschommel. Het was overduidelijk, verreweg de meeste stemmen zijn gegaan naar …. de Contactschommel !

Het is toch wel een mooie symbolische keuze, dat kinderen in deze coronatijden waarin mensen minder contact met elkaar hebben kiezen voor een ‘Contact’-schommel ….

De gemeente laat weten dat het nieuwe speeltoestel medio maart geplaatst zal worden. Ook hebben we met de gemeente overlegd over waar het nieuwe speeltoestel wordt neergezet. Er is gekozen voor de heuvel in het midden, waar nu de keien liggen. De natuurspeelplaats zal er straks dus nog mooier uitzien.

Dank iedereen voor de reacties, graag iedereen tot ziens op de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout en straks in de zomer bij het Huttenbouwdorp Noorderhout!

Staf Huttenbouwdorp Noorderhout
Bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck

 

 

 

 

 

 

 

 


Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout 2020 stormachtig maar wel geslaagd

Beste kinderen, ouder/verzorgers, vrijwilligers, trainees, stagescholieren, stafleden,

Anders dan anders, wel geslaagd

Eerlijk gezegd hadden we ons 10-jarig jubileum anders voorgesteld …. De woensdag hebben we zelfs moeten afgelasten vanwege de regen en de storm. Maar ondanks de corona maatregelen en het slechte weer is het toch een geslaagd feest geworden. We horen gelukkig tot dusver alleen maar positieve geluiden van jong en oud. Volgend jaar kan er hopelijk weer een ‘echt’ huttenbouwdorp komen waarbij de kinderen ook kunnen blijven slapen in de eigen hut.

 

Extra attractie: Bungee Trampoline

Vanwege het jubileum hadden we als extra attractie de Bungee Trampoline. Deze was zeer populair en de kinderen waren unaniem dat de trampoline volgend jaar moet terugkomen … we hebben er zelf ook al over nagedacht maar we gaan nog niets verklappen ….

 

Corona nazorg

Voor zover wij hebben gezien zijn de corona maatregelen meer dan voldoende opgevolgd. Ieder dank voor de medewerking. Als u of uw kind(eren) komende tijd corona gerelateerde klachten krijgen, moet u zich laten testen. Bij een positieve test verzoeken wij u om contact op te nemen met de organisatie. In overleg met de gemeente zal naar bevind van zaken gehandeld worden.

 

Kijk en like nog even op Facebook!

Op onze facebook pagina  https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout  hebben we enkele leuke foto’s geplaatst.

 

Ook dank aan de sponsors

Gelukkig ondersteunen elk jaar weer vele sponsors ons. Dit jaar willen wij de volgende sponsors speciaal in het zonnetje zetten: Wijngo met dank voor de snelle service, Supermarkt Plus aan het Hogendorpplein voor de prima service, alle medewerkers van de gemeente Gouda en Cyclus en Promen voor hun inzet en flexibiliteit, en Migag Koreaans eten aan de Markt voor het heerlijke eten.

 

Dank voor het meehelpen

Ook dit jaar waren er weer veel vrijwilligers die extra hebben meegeholpen. Onze dank hiervoor! Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij niet zonder de hulp van de ouders en stafleden en alleen met elkaar kan het elk jaar weer een succes worden. Veel dank ook weer aan de EHBO Vereniging Gouda.

 

Graag weer tot ziens …

De vakantie is voorbij, iedereen dank voor de mooie tijd met elkaar, iedereen graag weer tot ziens, en bewaar de goede herinneringen en graag weer tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout

 

 


 

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers,

Woensdagmiddag óók geen programma

Gezien de slechte weersverwachtingen is besloten dat het programma óók vanmiddag niet doorgaat. Dit bericht zou om 12 uur worden gepubliceerd, maar de afgelasting vanmiddag wordt nu al bekend gemaakt. Gisteravond werd al bekend gemaakt dat er vandaag geen ochtendprogramma zou zijn.

Nadere info voor NG’s en staf

Ook voor de NG’s, trainees en stagescholieren is er vanmiddag geen programma. Voor de staf is vanavond wel gezamenlijk eten, hierover komt nog groepsinformatie.

Morgen donderdag 27 augustus gaat wél door

Voor morgen donderdag zijn de vooruitzichten gelukkig beter. Het programma zal daarom dan ’s ochtends gewoon starten.

 • Alle kinderen worden in de toegestuurde bloktijden van de groepen verwacht.
  De ochtend ouder/vrijwilligers graag weer uiterlijk om 9.00 uur aanwezig.
  De middag ouder/vrijwilligers worden om uiterlijk 12.30 uur verwacht.
 • De NG’s, trainees en stagescholieren worden morgenochtend om 8.00 uur verwacht, omdat we dan de tenten weer gaan opzetten.
 • Staf uiterlijk 8.30 uur aanwezig.
 • Het gezamenlijk eten voor de kinderen gaat ook gewoon door, van 15.30 uur tot 16.30 uur. Dit jaar is er helaas hierbij geen bezoek van ouders en familie mogelijk, vanwege de corona maatregelen.
 • Graag aan de kinderen morgen een hamer meegeven.
 • En graag een eigen drinkbeker meegeven.
 • We hebben nog twee aquabanen en ook de bungee trampoline zal er morgen zijn.

 

Laten we er met elkaar morgen een feestelijke en meer zonnige laatste huttenbouwdag van maken!

Dank voor alle begripvolle reacties …

Met vriendelijke groet,
Huttenbouwdorp Noorderhout
06 239 56 999

 

 


 

MORGENOCHTEND GAAT NIET DOOR (25 08 2020)

 

Beste ouders, beste kinderen, beste vrijwilligers,

Vandaag begonnen

Vandaag zijn we dan met alle kinderen en vrijwilligers dan toch echt van start gegaan. Niet met een echt huttenbouwdorp maar met drie dagen met sport en spel. Alle extra activiteiten zijn weer een succes en gelukkig hoorden we veel positieve reacties van de kinderen.

Morgenochtend woensdagochtend gaat NIET door

Echt jammer is alleen het slechte weer. Ook voor morgenochtend zijn de weersverwachtingen dermate slecht, dat wij hebben besloten dat er MORGENOCHTEND WOENSDAGOCHTEND GEEN ACTIVITEITEN ZIJN. Kinderen en vrijwilligers hoeven dus morgenochtend niet te komen.

Doorgang woensdagmiddag wordt morgen 12.00 uur besloten

Morgenmiddag zijn de vooruitzichten wat beter. We zullen rond het middaguur besluiten wat verstandig is. Of het gaat morgenmiddag ook niet door. Of we gaan de vier aquabanen gebruiken en ook de kinderen extra laten timmeren. Dan starten we om 13 uur. WE LATEN DAT WETEN VIA DE NIEUWSMAIL, WEBSITE EN FACEBOOK PAGINA. In alle gevallen staat de gezondheid en veiligheid van de kinderen en de vrijwilligers voorop.

Donderdag gaat door

Omdat de weersverwachtingen voor as. donderdag beter zijn gaat het programma voor die dag in beginsel gewoon door.

Jammer maar het beste voor de kinderen

We vinden het erg jammer maar kunnen gezien de weersverwachtingen geen ander besluit nemen. Wij hopen op ieders begrip.

Morgenmiddag dus nieuwe informatie

Morgenmiddag rond 12 uur komt er dus een nieuw bericht. U kunt altijd bellen voor nadere informatie.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout
06 239 56 999

 

 

De eerste informatiemail is gisteren verstuurd naar alle deelnemers.

 • Augustus: bevestigingsmail: iedereen die kon meedoen heeft een bevestigingsmail gehad.
 • Woensdag 19 08 2020: informatiemail corona maatregelen.
 • Donderdag 20 08 2020: vrijwilligersindelingen
 • Vrijdag 21 augustus: groepsindelingen kinderen
 • Zaterdag 22 augustus: introductiebijeenkomst jongeren, trainees, stagescholieren
 • Zondag 23 augustus: praktische info en programma

 

 


We hebben nog overleg met de gemeente Gouda, maar gisteren is bekend geworden dat ons collega huttenbouwdorp Goverwelle, met wie wij al lang en goed samenwerken, een vergunning van de gemeente Gouda heeft gekregen. Dat maakt het waarschijnlijk dat ook het Huttenbouwdorp/Zomerdagendorp Noorderhout een vergunning zal krijgen. Dus … alles uiteraard nog onder voorbehoud dat we de vergunning krijgen … maar de inschrijving zal starten as. woensdag 22 juli om 17.00 uur. Het inschrijvingsformulier zal dan geplaatst worden op https://www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl/huttenbouwdorp/inschrijven/. De data zijn dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2020, dat is in de laatste week van de zomervakantie.

Jongeren, trainee’s en maatschappelijke stagiaires zijn ook welkom! Eerder meegedaan als bouwer? Of je zoekt een leuke stageplaats? Of je wilt je vakantie leuk en zinvol besteden? Schrijf je dan ook in! Er zijn al altijd veel leeftijdgenoten en de sfeer is altijd prima.

We hopen op een zonnige, mooie en leuke afsluiting van de zomervakantie … !

Gouda, 17 juli 2020

 

 


Beste ouders en kinderen,

Zoals bekend heeft de overheid de corona maatregelen versoepeld. Ook de gemeente Gouda heeft alle organisatoren eind juni laten weten, dat kinderevenementen in augustus weer zijn toegestaan onder andere indien aan specifieke gezondheidsmaatregelen is voldaan. We hebben daarom een plan ingediend voor een alternatief zomerevenement, “Huttenbouwdorp/Zomerdagen Noorderhout 2020”, met drie dagen allerlei buitenactiviteiten. De gemeente is positief over onze plannen en hard aan het werk met alle vergunningstechnische zaken.

 • De data zijn dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2020, dat is in de laatste week van de zomervakantie.
 • De locatie is als altijd de geweldige Natuurspeelplaats Noorderhout.
 • Activiteiten: vier aquabanen op woensdag, Expeditie Robinson, veel sport en spel, bijenhotels en bijenballen maken, kindercircus, levend stratego, lasergamen, de Bungee Trampoline op de donderdag, zandkastelen maken en een timmerplaats met hout en spijkers voor wie toch wil timmeren. De donderdag sluiten we weer traditioneel af met gezamenlijk eten.
 • Dit jaar dus geen echt huttenbouwen met allemaal hutten. Ook blijven de kinderen dit jaar niet slapen. Maar we hopen zo toch nog een paar leuke dagen voor jong en oud te kunnen organiseren!

Er zal een aantal preventie maatregelen gelden, vooral voor de volwassenen, waarover later meer. Ook is het aantal kinderen kleiner dan normaal. Alles is uiteraard nog onder voorbehoud, maar dan bent u op de hoogte. Zodra de inschrijving start krijgt iedereen bericht.

Organisatie Huttenbouwdorp Noorderhout

Gouda, 11 juli 2020

 


Beste ouders, kinderen, vrijwilligers,

Zoals bekend zijn vanwege de corona maatregelen grootschalige evenementen vooralsnog niet toegestaan. Hiervoor hebben wij alle begrip: ook wij vinden dat er geen onnodige gezondheidsrisico’s genomen kunnen worden.

Maar in overleg met de gemeente Gouda hebben we een plan ingediend voor een leuk en kleinschalig ‘Zomerdagen Noorderhout 2020′ voor de kinderen, met allerlei activiteiten in de buitenlucht. Het zal in de laatste week van de zomervakantie zijn en op de Natuurspeelplaats Noorderhout.

In het plan zijn ook corona voorzorgsmaatregelen genoemd. Die gaan we bespreken met de gemeente en andere instanties. Alles is dus nog onder voorbehoud: uiteindelijk bepalen de corona risico’s of de gemeente toestemming geeft.

Heeft u nog ideeën? Stuur uw suggesties naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl.

We houden u (en de kinderen) op de hoogte ….

NB De Bungee Trampoline is er bij ….

Gouda, 11 juni 2020

 

 

 

 


Beste ouders, kinderen, vrijwilligers,

Het Huttenbouwdorp Noorderhout is altijd in de laatste week van de zomervakantie, dat is dit jaar in de laatste week van augustus. Onlangs heeft de regering bekend gemaakt dat alle evenementen tot en met eind augustus niet zijn toegestaan. Hiermee wil de regering de verdere verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegengaan. Ook de gemeente Gouda volgt deze richtlijn.

Dat betekent dat volgens deze richtlijnen het huttenbouwdorp dan niet kan doorgaan. We hebben uiteraard alle begrip voor deze maatregel. Het is natuurlijk jammer, alleen al omdat we horen dat veel kinderen toe zijn aan een vakantie buiten. Maar er zijn nu belangrijker zaken in de wereld en net als ieder proberen wij om gezondheidsrisico’s zo veel als mogelijk te beperken.

Hoe de bestrijding van het coronavirus en de daaraan verbonden maatregelen zich zullen ontwikkelen is nog onbekend. Mogelijk dat er voor de kinderen in de basisschool leeftijd een versoepeling komt, of dat we later dit jaar een alternatief feestelijk kinderevenement organiseren, maar veiligheid en gezondheid voor ieder zullen ook dan voorop staan. We wachten voorlopig de verdere ontwikkelingen en richtlijnen van de overheid en het RIVM af en houden u uiteraard op de hoogte. Ieder veel sterkte toegewenst.

Organisatie Huttenbouwdorp Noorderhout

30 april 2020

 

 


Beste ouders, kinders, vrijwilligers, trainees, maatschappelijke stagiaires,

We hebben ons afgevraagd of we nu dit bericht over het huttenbouwdorp komende zomer moeten plaatsen. Wij zijn ons er van bewust dat er momenteel belangrijker zaken spelen. Maar we denken er goed aan te doen om u in ieder geval te informeren.

Ongewone tijden

In het gehele land zijn er door de overheid maatregelen afgekondigd om de gevolgen van het corona virus zo veel mogelijk te beperken. Deze maatregelen zullen zo is de verwachting voorlopig van kracht blijven. Ook als bewonersorganisatie hebben wij veel activiteiten stopgezet (vervoer, zorg, waarschijnlijk koningsdag, bijeenkomsten, enz.). Er zijn nog veel vragen en weinig antwoorden. Iedereen is begrijpelijk bezig in het hier en nu.

Afwegingen

Op dit moment heeft de gemeente alle evenementen afgelast. Het Huttenbouwdorp Noorderhout is over een half jaar, in de laatste week van de zomervakantie in augustus. Ons streven is om het huttenbouwdorp toch te laten doorgaan, uiteraard als het dan kan en mag.

Mogelijk zijn dan nog steeds veiligheidsmaatregelen van kracht. Uiteraard zullen we dan het zomerevenement alsnog afgelasten. Dat gaat in overleg met de gemeente en op basis van de adviezen van de overheid, waarbij er geen risico wat betreft de gezondheid van jong en oud wordt genomen.

Maar mogelijk is de situatie in ons land rond het corona virus dan verbeterd. Als de gemeente dan toestemming geeft, kan het Huttenbouwdorp Noorderhout doorgaan. Het is bij alles wat er in de wereld gebeurd en bij alle zorgen nu wellicht ook goed dat we ons blijven richten op iets positiefs in de toekomst.

Inschrijving later

In ieder geval willen we de inschrijving voorlopig uitstellen. Afhankelijk van de ontwikkelingen en adviezen van de overheid kunnen we de inschrijving alsnog starten. Informatie hierover zal worden gepubliceerd op website en facebook pagina. In de huidige omstandigheden is het volgen van de adviezen van de overheid en het zo veel mogelijk vermijden van risico’s het beste uitgangspunt.

Wij hopen op uw begrip en wensen ieder sterkte komende tijd.

Organisatie Huttenbouwdorp Noorderhout
06 239 56 999

21 maart 2020
contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl

 


Dit jaar is er weer een feestelijk en relaxt huttenbouwdorp noorderhout … Als altijd is het in de laatste week van de zomervakantie, van 24 tot en met 27 augustus. Het wordt dan de 10de keer dus er komt zeker iets bijzonders … alvast aanmelden om mee te doen, te helpen, te denken … !? Bij ons altijd leuk en zeer gezellig … Over de start van de aanmelding volgt nog nieuws …

Zie het laatste nieuwsbericht over het jubileum op Nieuws

En wat een ….. Nieuw drumtalent bij Huttenbouwdorp Noorderhout …. !