Sprookjeskookboek … !

sprookjeskookboek

Dit jaar zijn er naast huttenbouwen veel extra activiteiten en programma onderdelen. Voor de jongste kinderen, waarvan de hutten bij elkaar staan bij het Vogelnestje, komt er bijvoorbeeld een Sprookjeskookboek.

Elke dag zal van het huttenbouwdorp zal Corinne, die uit een ver land komt, voor deze kinderen twee bijzondere verhalen voorlezen: Hugo en de droomwolken en Juliana´s bellenmachine. Op basis van het verhaal maken de kinderen dan een bijpassend recept. Uiteraard mogen ze het daarna zelf opeten …

Voor meer informatie, klik op het boek en u komt op de website waar u ook het Sprookjeskookboek kunt bestellen en alles kunt lezen over de reis van Roos & Kris over het kronkelpad, de verhalen over onder andere Hugo de reus en natuurlijk alle recepten met dubbelblubber, kaboutergeheimpjes en zeemeerminnenhaar.