Woensdag Waterdag met superaquabaan

Woensdag 17 augustus:

Hallo allemaal, Huttenbouwdorp Noorderhout is al drie dagen bezig voor de kinderen uit Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord, goed nieuws, alles gaat goed, wat we vaak horen dit jaar is een relaxte sfeer met alle kinderen en heel veel vrijwilligers. Cateringtent staat nu helemaal vol, verhalen over vandaag en plannen voorbereiden voor morgen! Nu alvast een paar foto’s van vandaag, met de super aquabaan, dit jaar heel lang en snel, super geslaagd, lasergamen, kindercircus, sprookjeskookhoek, survival, blijven slapen, roofvogelshow, bezoek van collega huttenbouwdorp kadebuurt, dance clinics, enz., enz., er komen nog meer foto’s en verhalen. Morgen de laatste dag alweer … Iedereen is welkom bij het slotprogramma met Burgemeester Wilfred !!

 

Video Noorderhout Aquabaan 2016

 

Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 1 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 2 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 3 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 4 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 5 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 6 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 7 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 8 Huttenbouwdorp Noorderhout 2016 9