Programma en activiteiten

De voorbereidingen zijn zo goed als klaar. Met 230 kinderen en 200 vrijwilligers wordt het weer een feestelijk en relaxt zomerevenement voor jong en oud. Het huttenbouwdorp krijgt dit jaar weer een andere indeling, met extra faciliteiten voor de vele trainees en stagescholieren  en ook de altijd populaire en gezellige Speel-Chill-Lego-Spelletjes tent krijgt een andere plaats.

Vanavond is het programma naar alle deelnemers, vrijwilligers, trainees en stagescholieren gestuurd. Veel succesvolle activiteiten komen terug en uiteraard hebben we ook enkele nieuwe, leuke activiteiten. Uiteraard is er weer Levend Stratego, paard/ponyrijden bij de Goudse Manage, het Kindercircus, lasergamen, dance clinics, de SprookjesKookHoek, natuurexcursies, de Aquabaan, een bijzondere waterwedstrijd, het Pallet Parcours met dit jaar extra …. (!), het Avondspel en natuurlijk de laatste nacht blijven slapen in de eigen hut.

Donderdagmiddag is de Natuurspeelplaats Noorderhout open voor alle ouders, opa’s/oma’s, familie, buren, broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, ieder is van harte welkom om de hutten te bewonderen!