Inschrijving Huttenbouwdorp Noorderhout 2019 binnenkort open

Beste ouders en kinderen,

Graag vertellen we alvast wat over het huttenbouwdorp komende zomer. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen, we doen het met plezier en hebben er zelf ook veel zin in. Gelukkig is iedereen van de staf er ook dit jaar weer bij. Ook zijn er weer nieuwe vrijwilligers / stafleden met leuke en nieuwe ideeën!

Het huttenbouwdorp is zoals altijd in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat van maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus 2019. De laatste dag stoppen we dit jaar eerder. De locatie is natuurlijk de mooie natuurspeelplaats Noorderhout, vlakbij het winkelcentrum, op de geluidswal.

De inschrijving zal dit jaar eerder starten, waarschijnlijk deze maand al. Houdt website en facebook in de gaten, of abonneer u op de nieuwsmail, dan krijgt u als eerste bericht van de voorinschrijving. We zijn nu alles aan het testen, de inschrijving en betaling zal dit jaar nog makkelijker gaan.

Het programma is als altijd met veel extra activiteiten. Ponyrijden, lasergamen, levend stratego, kinderyoga, natuurexcursies, kinderkoken, enz., enz.. De ‘Woensdag Waterdag’ wordt uitgebreider met meer en andere aquabanen. Nieuw wordt onder andere een natuuractiviteit, leuk en leerzaam voor de kinderen, waar de kinderen in de chilltent aan kunnen werken.

Omdat we nu een eigen wateraansluiting hebben én vanwege de positieve reacties vorig jaar komen er niet alleen voor de ouders en vrijwilligers maar óók voor de kinderen luxe toiletunits.

Natuurlijk mogen de oudere kinderen de laatste nacht weer in hun eigen hut blijven slapen (uiteraard als het mag van de ouders), een mooie traditie met een bijzondere sfeer.

Een verandering dit jaar is de deelnameprijs. Die zal iets hoger worden, maar tegelijk zal er een meer uitgebreide kortingsregeling komen.

Wat we vooral gaan proberen is de feestelijke en relaxte sfeer van vorige jaren vast te houden. Bij alles wat er in de wereld gebeurt is het belangrijk dat we op een klein stukje Noorderhout met elkaar een mooie afsluiting van de zomervakantie hebben. Wat zeker ook blijft is het ’s avonds samen eten met elkaar. Binnenkort komen we met de grote staf bij elkaar en dan zullen er ongetwijfeld nog leukere ideeën komen. We houden u op de hoogte.

Meer weten? Bel met 06 239 56 999 of stuur een mail naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl . Dan bent u als eerste op de hoogte als de voorinschrijving start.

Graag tot ziens!

Organisatieteam Huttenbouwdorp Noorderhout