Zomerdagen Noorderhout 2020 ….

Beste ouders, kinderen, vrijwilligers,

Zoals bekend zijn vanwege de corona maatregelen grootschalige evenementen vooralsnog niet toegestaan. Hiervoor hebben wij alle begrip: ook wij vinden dat er geen onnodige gezondheidsrisico’s genomen kunnen worden.

Maar in overleg met de gemeente Gouda hebben we een plan ingediend voor een leuk en kleinschalig ‘Zomerdagen Noorderhout 2020′ voor de kinderen, met allerlei activiteiten in de buitenlucht. Het zal in de laatste week van de zomervakantie zijn en op de Natuurspeelplaats Noorderhout.

In het plan zijn ook corona voorzorgsmaatregelen genoemd. Die gaan we bespreken met de gemeente en andere instanties. Alles is dus nog onder voorbehoud: uiteindelijk bepalen de corona risico’s of de gemeente toestemming geeft.

Heeft u nog idee├źn? Stuur uw suggesties naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl.

We houden u (en de kinderen) op de hoogte ….

NB De Bungee Trampoline is er bij ….

 

 

 

 

Gouda, 11 juni 2020