Woensdagochtend gaat vanwege weersverwachtingen helaas niet door

Beste ouders, beste kinderen, beste vrijwilligers,

 

Vandaag begonnen

Vandaag zijn we dan met alle kinderen en vrijwilligers dan toch echt van start gegaan. Niet met een echt huttenbouwdorp maar met drie dagen met sport en spel. Alle extra activiteiten zijn weer een succes en gelukkig hoorden we veel positieve reacties van de kinderen.

Morgenochtend woensdagochtend gaat NIET door

Echt jammer is alleen het slechte weer. Ook voor morgenochtend zijn de weersverwachtingen dermate slecht, dat wij hebben besloten dat er MORGENOCHTEND WOENSDAGOCHTEND GEEN ACTIVITEITEN ZIJN. Kinderen en vrijwilligers hoeven dus morgenochtend niet te komen.

Doorgang woensdagmiddag wordt morgen 12.00 uur besloten

Morgenmiddag zijn de vooruitzichten wat beter. We zullen rond het middaguur besluiten wat verstandig is. Of het gaat morgenmiddag ook niet door. Of we gaan de vier aquabanen gebruiken en ook de kinderen extra laten timmeren. Dan starten we om 13 uur. WE LATEN DAT WETEN VIA DE NIEUWSMAIL, WEBSITE EN FACEBOOK PAGINA. In alle gevallen staat de gezondheid en veiligheid van de kinderen en de vrijwilligers voorop.

Donderdag gaat door

Omdat de weersverwachtingen voor as. donderdag beter zijn gaat het programma voor die dag in beginsel gewoon door.

Jammer maar het beste voor de kinderen

We vinden het erg jammer maar kunnen gezien de weersverwachtingen geen ander besluit nemen. Wij hopen op ieders begrip.

Morgenmiddag dus nieuwe informatie

Morgenmiddag rond 12 uur komt er dus een nieuw bericht. U kunt altijd bellen voor nadere informatie.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout
06 239 56 999