Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout 2020 stormachtig maar wel geslaagd

Beste kinderen, ouder/verzorgers, vrijwilligers, trainees, stagescholieren, stafleden,

 

Anders dan anders, wel geslaagd

Eerlijk gezegd hadden we ons 10-jarig jubileum anders voorgesteld …. De woensdag hebben we zelfs moeten afgelasten vanwege de regen en de storm. Maar ondanks de corona maatregelen en het slechte weer is het toch een geslaagd feest geworden. We horen gelukkig tot dusver alleen maar positieve geluiden van jong en oud. Volgend jaar kan er hopelijk weer een ‘echt’ huttenbouwdorp komen waarbij de kinderen ook kunnen blijven slapen in de eigen hut.

Extra attractie: Bungee Trampoline

Vanwege het jubileum hadden we als extra attractie de Bungee Trampoline. Deze was zeer populair en de kinderen waren unaniem dat de trampoline volgend jaar moet terugkomen … we hebben er zelf ook al over nagedacht maar we gaan nog niets verklappen ….

Corona nazorg

Voor zover wij hebben gezien zijn de corona maatregelen meer dan voldoende opgevolgd. Ieder dank voor de medewerking. Als u of uw kind(eren) komende tijd corona gerelateerde klachten krijgen, moet u zich laten testen. Bij een positieve test verzoeken wij u om contact op te nemen met de organisatie. In overleg met de gemeente zal naar bevind van zaken gehandeld worden.

Kijk en like nog even op Facebook!

Op onze facebook pagina https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout hebben we enkele leuke foto’s geplaatst.

Ook dank aan de sponsors

Gelukkig ondersteunen elk jaar weer vele sponsors ons. Dit jaar willen wij de volgende sponsors speciaal in het zonnetje zetten: Wijngo met dank voor de snelle service, Supermarkt Plus aan het Hogendorpplein voor de prima service, alle medewerkers van de gemeente Gouda en Cyclus en Promen voor hun inzet en flexibiliteit, en Migag Koreaans eten aan de Markt voor het heerlijke eten.

Dank voor het meehelpen

Ook dit jaar waren er weer veel vrijwilligers die extra hebben meegeholpen. Onze dank hiervoor! Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij niet zonder de hulp van de ouders en stafleden en alleen met elkaar kan het elk jaar weer een succes worden. Veel dank weer aan de EHBO Vereniging Gouda.

Graag weer tot ziens …

De vakantie is voorbij, iedereen dank voor de mooie tijd met elkaar, iedereen graag weer tot ziens, en bewaar de goede herinneringen en graag weer tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout