Informatieboekjes bezorgd

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers en relaties,

De afgelopen weken heeft de organisatie hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. Dat gaat ook dit jaar weer lukken. Het was nog even spannend of we wel voldoende pallets zouden krijgen, maar deze week komt de laatste partij en dan kunnen de kinderen 39 mooie hutten gaan bouwen.

De hutindeling is naar iedereen verstuurd en ook de vrijwilligersindeling is rond. Alle deelnemers krijgen deze dagen óók een envelop in de bus met het informatieboekje, de QR-pasjes voor de kinderen en bestelde beschermzooltjes. Ook is er natuurlijk informatie van onze geweldige sponsor Van Loon Carservice, de garage bij het Hamstergat. Dit jaar sponsoren zij opnieuw onze mooie polo’s.

Heeft u komend weekend geen envelop ontvangen, belt u dan met 06 53 18 18 53. 🔨

Vrijdag 11 augustus as. beginnen we met de opbouw en maandag 14 augustus start het huttenbouwen. Donderdagmiddag 17 augustus rond het middaguur is het Huttenbouwdorp Noorderhout weer afgelopen.

Op de website https://www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl/huttenbouwdorp/plattegrond/ staat de plattegrond van het Huttenbouwdorp Noorderhout 2023: te zien is waar alles staat, zoals de cateringtent, de chilltenten bovenaan, de werkplaats waar je hout en spijkers kunt halen en natuurlijk waar alle hutten staan … ! 🔨

Nog eens terugkijken naar vorig jaar en herinneringen ophalen, of zien hoe het er bij Huttenbouwdorp Noorderhout gaat … ? Kijk dan naar het korte filmpje op  https://youtu.be/ZwiHo72gcYQ  .

Laten we duimen dat we mooi weer hebben …

Tot binnenkort !!

Met spijker- en timmergroet,

Organisatie Huttenbouwdorp Noorderhout

 

NB Ligt jullie hamer al klaar …. ?!?