Huttenbouwen in laatste week zomervakantie 2024

Beste kinderen, ouders en vrijwilligers,

De voorbereidingen voor Huttenbouwdorp Noorderhout 2024 zijn al weer begonnen. Ook dit jaar in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 19 tot en met donderdagochtend 22 augustus. De inschrijving start zaterdag 23 maart om 17.00 uur precies. Jongeren, trainees, scholieren die een maatschappelijke stage zoeken en NG’s kunnen zich wel alvast aanmelden. Op onze facebook pagina https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout/ staat ook meer informatie. Heeft u vragen of suggesties, stuur dan een mail of bel met 06 53 18 18 53. Graag weer tot ziens!

 

Hieronder het facebookbericht en de nieuwsmail van begin janurai 2024:

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers,

Opnieuw huttenbouwen in de zomer!  Ook dit jaar is er weer een leuk en actief Huttenbouwdorp Noorderhout voor jong en oud. De voorbereidingen zijn al begonnen en we hopen dat het net zo leuk wordt als vorige jaren.

 

Leuk om te weten

 • Ook dit jaar zijn er naast huttenbouwen extra activiteiten, zoals onder andere Lasergamen, Levend stratego, Hair Make Over en Voetballen.
 • Wat ook blijft is Woensdagmiddag Waterdag met de superleuke aquabanen.
 •  De chill-tent staat natuurlijk weer bovenaan de heuvel, om even lekker uit te rusten, om te tekenen én voor het mooie uitzicht!
 • De oudere kinderen (10, 11, 12 jaar) kunnen als het mag van hun ouders de woensdagnacht in de eigen hut blijven slapen … eigenlijk wel één van de leukste en spannendste onderdelen van het huttenbouwdorp …..
 • Die woensdagavond is er óók de Familieavond: familie, vrienden, opa en oma’s, etc. kunnen dan de mooie hutten die gebouwd zijn bewonderen.

 

Praktische info: wie, waar en wanneer

 • Wanneer: ons huttenbouwdorp is altijd in de laatste week van de zomervakantie. Dat is dit jaar van maandag 19 augustus t/m donderdag-ochtend 23 augustus 2024, dus 3,5 dag.
 • Doelgroep: speciaal bedoeld voor kinderen van groep 3 (leeftijd 7 jaar) tot en met groep 8 (leeftijd 12 jaar) uit vooral Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord.
 • Locatie: als altijd de geweldige Natuurspeelplaats Noorderhout, op de geluidswal, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal.

 

Belangrijk bij de inschrijving zaterdagmiddag 23 maart om 17.00 uur

 • De inschrijving start zaterdag 23 maart 2024 om 17.00 uur precies! Het inschrijfformulier staat dan op de website www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl.
 • Wees er op tijd bij, vorig jaar ging het erg snel en vol is vol.
 • Ouders kunnen opgeven welke kinderen samen een hut willen bouwen.
 • Alleen met elkaar kunnen we er weer een succes van maken: meehelpen is de gewoonte geworden en wij verwachten van iedereen dan ook dat hij/zij meehelpt.
 • De deelnameprijs voor drie en een halve dag vakantieplezier met extra activiteiten is net als vorig jaar € 45,50 per kind. Voor degenen met minder financiële ruimte is dat € 9,50.

 

Stagiairs, trainees en jongeren kunnen zich al aanmelden

Elk jaar doen er veel stagiairs, trainees en jongeren mee, vaak oud-huttenbouwers. We noemen ze de NG’s, de Next Generation. Ze helpen mee waar mogelijk, onder andere bij de spelactiviteiten. Er is een maximum aantal jongeren/trainees/stagiairs dat kan meedoen, dus als je wilt meedoen of je maatschappelijke stage bij ons wilt doen, meld je dan al aan via  https://www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl/huttenbouwdorp/inschrijven-jongeren-trainees-stagiairs/  .

 

Filmpje voor een leuke impressie …

Kijkt u nog eens met uw kind(eren) naar het filmpje van twee jaar terug, te zien op https://youtu.be/ZwiHo72gcYQ ….

 

Huttenbouwdorp Noorderhout is al jarenlang een leuke en actieve afsluiting van de vakantie. We hopen weer op een mooi zomerevenement ! Zaterdagmiddag staat het inschrijvingsformulier live ….

Met vriendelijke timmer en spijker groet,
Organisatie Huttenbouwdorp Noorderhout
06 53 18 18 53
contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl
www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl