Inschrijven

Volg ons op Twitter: @wtplaswijck

facebook huttenbouwdorp noorderhout

facebook bewonersorganisatie

twitter bewonersorganisatie

twitter huttenbouwdorp noorderhout

website

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vanwege de vele, vele aanmeldingen zullen ook dit jaar weer 265 kinderen 44 hutten mooie hutten gaan maken en leuke activiteiten gaan doen! Aanmelden kan nog, maar er is een wachtlijst. U komt dan wel op onze mailinglijst, zodat u volgend jaar tijdig bericht krijgt wanneer de inschrijving start.

 

 

 


Toelichting op het inschrijvingsformulier

Het aanmeldformulier bestaat uit acht korte delen:

 1. Basisgegevens
 2. Contactgegevens
 3. Aanmelden Next Generation (oud-huttenbouwers, trainees, stagiairs, jongeren)
 4. Aanmelden kind(eren)
 5. Woensdagavond Familie Avond en blijven slapen
 6. Meehelpen
 7. Financiën
 8. Enkele slotvragen

Belangrijk: tussentijds opslaan is niet mogelijk. Eerder ingevoerde gegevens wijzigen kan wel.

Wij vragen u eerst om enkele basisvragen te beantwoorden. Op basis van de antwoorden wordt de rest van het inschrijfformulier op maat gemaakt. Ook de betaalmodule wordt dan automatisch aangepast. De vragen in dit eerste deel zijn dus belangrijk!

Altijd zijn er veel extra activiteiten bij Huttenbouwdorp Noorderhout. Zo is Woensdag middag Waterdag met de Aquabanen voor alle kinderen. Voor aanvullende activiteiten kunt u uw kind(eren) aanmelden op het formulier bij deel 4. Dit zijn dit jaar de extra activiteiten:

 • Bijenballen maken
 • Hair Make Over
 • KinderCircus
 • KinderKoken
 • KinderSurvival
 • KinderYoga
 • Lasergamen
 • Levend Stratego
 • Natuurexcursie
 • Paard & ponyrijden
 • MuziekMaken
 • Voetballen

Graag nodigen wij alle ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, familie, kennissen en buren uit om woensdagavond 17 augustus te komen kijken op het Huttenbouwdorp. Noorderhout! U bent welkom met uw kind(eren), als ze blijven slapen EN als ze niet blijven slapen. Alles is feestelijk verlicht en ook is er een Avondspel. De oudere kinderen blijven die nacht namelijk slapen …. !! U kunt invullen bij deel 5 of u komt en zo ja met hoeveel personen ongeveer.

We zijn een vrijwilligersorganisatie en alleen met elkaar kunnen we er weer een succes van maken. Wij verwachten van iedereen dan ook dat hij/zij óók meehelpt. U kunt dat invullen bij deel 6. Meehelpen is bij ons ook de gewoonte geworden en altijd is er een relaxte sfeer.

Helemaal onderaan het formulier staat de Verzendknop. U krijgt een bevestiging op het door u ingevulde mailadres.

Daarna komt u in de betaalmodule en kunt u gelijk betalen via Mollie/Ideal. Desgewenst kunt u ook het bedrag overmaken. NB U ziet in het betaalscherm als begunstigde Stichting Wijkteam Plaswijck. Dat klopt, dat is de stichting die Huttenbouwdorp Noorderhout al vanaf het begin organiseert.

Deelname per kind voor vier dagen speelplezier en alle activiteiten kost € 39,50. Maar indien er beperkte financiële mogelijkheden zijn, rekenen wij een gereduceerd tarief van € 9,50 per kind. U kunt uiteraard hierover ook met de organisatie bellen. Kosteloos meedoen is in bepaalde gevallen ook mogelijk.

Oudere kinderen (geen basisschool meer), vooral oud-huttenbouwers, kunnen als trainee meehelpen bij het huttenbouwdorp! Er is al een groep jongeren, de Next Generation, die meedenkt, meehelpt en mee-organiseert bij het huttenbouwdorp. Doe je dit jaar je maatschappelijke stage bij ons? Ook dan ben je welkom! NG’s en andere jongeren kunne gratis meedoen.

Uw gegevens worden volgens de nieuwe privacy richtlijnen behandeld.

Bij vragen kunt u bellen met 06 239 56 999 of met 06 53 18 18 53.

 


 

Het inschrijvingsformulier