Relaxt en vrolijk huttenbouwdorp

Helemaal geslaagd en geweldig, aldus kinderen, ouders en vrijwilligers: ook het huttenbouwdorp noorderhout 2017 was weer relaxt, met veel activiteiten, getimmer en vrolijke gezichten. Als staf hebben we genoten van het plezier dat de kinderen hebben gehad.

Maandag zijn we zonovergoten van start gegaan, alleen dinsdagmiddag werd het weer te slecht en hebben we besloten om de kinderen eerder naar huis te laten gaan. Positief dit jaar was het enorme aantal vrijwilligers die veel én goed hebben geholpen. Ook leuk om te zien dat een grote vaste groep van trainees en stagescholieren steeds meer taken overneemt, en nog goed ook. Ook positief: opnieuw de goede samenwerking tussen de huttenbouwdorpen Noorderhout, Kadebuurt, Goudse Hout, Goverwelle/Oost, Kleurenpalet en Westergouwe die elkaars ideeën, ervaringen, spullen en zelfs vrijwilligers delen! Verder waren de nieuwe cateringtent en de nieuwe chill-lego-speelhoek tent een succes.

Speciale dank aan de ook dit jaar weer vele relaties en sponsors, in het bijzonder Verhage, Kevin de Jong, Leon Verkleij, Leon van Hevelingen, Broere Beregening, Boels, Ballorig, Gamma, de Jeugdbrandweer Gouda, Arjos Pronk Entertainment, Ricardo de DJ en de Goudse Manage.

Op onze facebook pagina  Facebook Huttenbouwdorp Noorderhout  enkele foto’s met onder andere de prijsuitreiking (gefeliciteerd hut 2 en 18 en veel plezier bij onze sponsor Ballorig!), in en rondom de Natuurspeelplaats Noorderhout levend stratego en lasergamen, natuurlijk paard- en ponyrijden, danceclinics, het ‘Pallet Parcours’, het Avondspel, KinderCircus Zeker&Vast, het blijven slapen in de eigen hut, de natuurexcursie, de filmmiddag, de kanjers van de EHBO Gouda (met zeer veel dank aan jullie, echt goed), de technische dienst, de aquabaan, Skippy de piraat, de geweldige catering, de staf die elke avond met elkaar eet, en nog veel meer …

’s Avonds bij het kampvuur hebben we al de plannen voor volgend jaar besproken … we kijken terug op een mooi zomerevenement en zien iedereen graag weer volgend jaar terug!

 

.