Nieuwjaar

Beste kinderen/huttenbouwers, beste ouders, beste vrijwilligers,

Aan het begin van het nieuwe jaar kijken we net als iedereen nog even terug én ook weer vooruit naar dit nieuwe jaar. Vooral zijn we blij en trots met weer een zeer geslaagd Huttenbouwdorp Noorderhout, voor jong en oud: de reacties van de kinderen, ouders en vrijwilligers over het huttenbouwdorp vorig jaar waren gelukkig heel positief: ‘relaxt, veel activiteiten, leuk, spannend, gezellig’.

We zijn daarom al weer begonnen aan de voorbereidingen voor 2018. Dat doen we met plezier, en met een groot team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Er komen enkele nieuwe activiteiten, maar verklappen doen we nu nog niets. We zijn ook trots dat komend jaar een aantal oud huttenbouwers, die als kind vroeger hebben meegedaan en de afgelopen jaren hebben meegeholpen, nu zelf activiteiten gaan organiseren.

Noteert u de data voor 2018 vast in uw agenda? Net als vorige jaren is het huttenbouwdorp in de laatste week van de zomervakantie, het duurt vier dagen, van maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus 2018. Huttenbouwdorp Noorderhout is er vooral voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 uit Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord, maar iedereen uit Gouda doet mee.

Iedereen een gezellige en veilige jaarwisseling gewenst en een voorspoedig 2018. We zien u graag bij Huttenbouwdorp Noorderhout 2018 om er samen weer een geweldig zomerevenement van te maken.