Nu druk bezig met hutindeling !

Beste ouders, kinderen, vrijwilligers,

Alle voorbereidingen bij Huttenbouwdorp Noorderhout lopen voorspoedig! Er is gelukkig weer een grote groep vrijwilligers die meehelpt en ook dit jaar is er weer een feestelijk en extra leuk programma. Met goed nieuws want we krijgen een nieuwe wateraansluiting en dit jaar zullen er dan ook veel leuke, spannende en vooral natte activiteiten zijn. En natuurlijk de extra lange aquabaan … onze geweldige technische dienst is al druk bezig om alles uit te zoeken.

We zijn nu ook bezig met de hutindeling en doen natuurlijk ons best om ook alle kinderen van de reservelijst een plaats te geven.

Er zijn dit jaar extra veel kinderen die de laatste nacht in hun eigen hut willen blijven slapen. Het is overigens niet verplicht: alleen de oudere kinderen mogen blijven slapen en uiteraard alléén als de ouders dat goed vinden. Het is met alle sfeerverlichting altijd een heel leuke en bijzondere sfeer, ook voor alle vrijwilligers en staf.

Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen, zie contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl of bel 06 239 56 999.

Voor alle kinderen uit vooral Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord!

Met vriendelijke groet, Organisatieteam Huttenbouwdorp Noorderhout