Wachtlijst …

Er komen veel vragen binnen nu bekend is geworden dat het huttenbouwdorp bij het zwembad er mee stopt. Wij vinden het eerst en vooral heel jammer voor de kinderen daar. We hebben natuurlijk nog gekeken of we extra plaatsen kunnen vrijmaken bij Huttenbouwdorp Noorderhout, waar veel kinderen uit Plaswijck, Bloemendaal en Gouda Noord komen, maar er is al een grote wachtlijst. We hadden dit jaar al extra aanmeldingen. Ook bij onze andere huttenbouwdorpen zoals Goudse Hout is er een reservelijst. Alleen bij Westergouwe zijn er nog plaatsen, maar dat is in de eerste week van de zomervakantie. Al onze huttenbouwdorpen gaan door, Noorderhout, Goudse Hout en Westergouwe, en ook de huttenbouwdorpen die wij ondersteunen zoals Kadebuurt en van Corine. Huttenbouwdorp Noorderhout heeft een grote en ervaren staf en we zullen zeker kijken hoe we volgend jaar alle kinderen kunnen helpen.