Een relaxt en ontspannen huttenbouwdorp voor jong en oud

Het was een bijzonder huttenbouwdorp: met 235 kinderen, 170 vrijwilligers en 45 trainees en stagescholieren waren er nog nooit zoveel mensen …. maar tegelijk is het nog nooit zo relaxt en ontspannen geweest. We hoorden het gelukkig van iedereen, van jong en oud, een relaxte sfeer van begin tot eind met veel leuke extra activiteiten.

Ook als staf hebben we een geweldige tijd gehad en veel gelachen, het is inmiddels een goed ingewerkt team dat ook als team met elkaar werkt. Met alles wat er in de wereld gebeurt is het belangrijk dat we afgelopen week op een klein stukje Noorderhout de laatste week van de zomervakantie met elkaar in goede harmonie hebben gevierd.

En natuurlijk, dit jaar alle dagen ideaal weer. Met mooie herinneringen aan de extra aquabanen, het blijven slapen van de kinderen met alle lichtjes en kampvuren, het paard- en ponyrijden, het levend stratego, het kindercircus, het lasergamen en nog veel meer.

Natuurlijk, er zijn een aantal verbeterpunten. Maar alles is goed gegaan en er zijn 40 mooie hutten gebouwd. Iedereen heeft dan ook de eerste prijs gehad, een tegoed bon bij Verhage (nogmaals veel dank!).

Op  https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout/   zijn alvast enkele foto’s geplaatst met onder andere de burgemeester op bezoek, de EHBO Vereniging (weer veel dank jullie!), het hek gaat open (allemaal aftellen), de aquabanen op woensdag waterdag, bouw van de hutten, vrijwilligster in actie, huttenbouwdorp bij avond (kinderen blijven slapen), de kids-bootcamp, opbouw huttenbouwdorp, super catering !, in de chilltent van alles te doen, frietjes van Verhage, samen eten staf elke avond (en plannen maken voor volgend jaar), alweer nieuw hout naar boven brengen, de hutbonnen, doorlopend dagprogramma op tv scherm (kinderen weten ‘mijnheer Jeroen’ meteen te vinden), enz., enz.

We zijn bezig enkele video’s te maken, die komen nog. De vakantie is voorbij, iedereen dank voor de mooie tijd met elkaar, iedereen graag weer tot ziens, en bewaar de goede herinneringen …