De laatste voorbereidingen

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers,

We zijn allemaal weer terug van vakantie en nu bezig met de laatste voorbereidingen voor het huttenbouwdorp volgende week. Alles loopt goed. Deze week ook nog twee grote partijen hout ophalen en dan gaan we as. zaterdag beginnen met de opbouw.

Alle kinderen hebben inmiddels de hutindeling ontvangen en de ouders en vrijwilligers de dagindeling. Ook dit jaar weer veel dank aan de vrijwilligers en ouders voor ieders hulp en medewerking. Ook de ondersteuning van winkels, bedrijven en instellingen is dit jaar weer geweldig, vooral met gratis materiaal en spullen, veel dank!

Met 235 kinderen, 140 vrijwilligers, 45 trainees/stagescholieren en 30 vrijwilligers/stafleden gaan we er een sfeervol zomerfeest van maken, voor jong en oud, voor kinderen, ouders en alle vrijwilligers. En gelukkig, de weersverwachtingen zien er nu ook veel beter uit.

Vanavond krijgen alle deelnemers weer een nieuwsmail.

Wordt vervolgd!