Inschrijving voor Huttenbouwdorp Noorderhout 2019 start as. zondag 24 maart om 15.00 uur

Beste ouders, beste kinderen,

Goed nieuws, de inschrijving voor het Huttenbouwdorp Noorderhout 2019 zal as. zondag 24 maart om 15.00 uur opengaan! Op http://www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl/huttenbouwdorp/inschrijven/ zal het inschrijfformulier beschikbaar komen. Het formulier is nog eenvoudiger dan vorig jaar. Ook is de betaalmodule ingebouwd, de prijzen worden gelijk opgeteld en u kunt dus gelijk betalen. Wacht u niet te lang met inschrijven want vol is vol.

U kunt ook gelijk uw kind(eren) aanmelden voor de leuke, extra activiteiten, zoals het Avondspel, Bijenballen maken, Hair Make Over, Kinder Circus, Kinder Koken, Kinder Yoga, Lasergamen, Levend Stratego, Natuurexcursie, Ponyrijden, Popschool en natuurlijk voor de oudere kinderen het blijven slapen in de eigen hut. Ook kunt u uw vrijwilligersdagen invullen.

De deelnameprijs voor vier dagen vakantieplezier met veel extra activiteiten is voor het eerste kind € 30, voor het tweede kind € 27,50 en voor meer kinderen € 25. Degenen met een stads- of rotterdampas betalen € 10 voor elk kind. Ook is het mogelijk een regeling aan te vragen, u betaalt dan geen deelnamekosten.

Het huttenbouwdorp is van maandag maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus 2019, in de laatste week van de zomervakantie, op de prachtige Natuurspeelplaats Noorderhout.

Voorop staat weer dat we met elkaar, jong een oud, een mooi zomerevenement hebben in een feestelijke en relaxte sfeer. We hopen iedereen dus weer te zien! Voor vragen kunt u altijd mailen naar of mail naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl of bellen met 06 239 56 999.

Nog vier dagen wachten en dan … !

Met vriendelijke groet,

Huttenbouwdorp Noorderhout