Veel aanmeldingen (april)

Beste ouders, beste kinderen,
Er zijn dit jaar voor Huttenbouwdorp Noorderhout nog meer aanmeldingen geweest dan vorig jaar. Het aantal aanmeldingen was daardoor helaas weer groter dan het aantal beschikbare plaatsen. We zijn nu druk bezig met de definitieve deelnemerslijst en ook gelijk de voorlopig hutindeling. We doen ons best om iedereen te laten meedoen. Het streven is om iedereen binnenkort te berichten over de definitieve deelname en hutindeling, maar het is veel werk (dank Jeroen). Ook dit jaar trouwens weer vele leuke reacties, nieuwe leuke idee├źn van de nieuwe stafleden en zelf hebben we er ook veel zin in. En natuurlijk druk bezig met de houtvoorraad. We zitten gelukkig goed op schema, dank vooral aan Kevin, op de foto de partij die we deze week ophalen. Goed voor de conditie zeg, voel wel overal spierpijn 😉 . Vragen, suggesties, meehelpen !? Bel met 06 239 56 999 of mail naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl .
Met vriendelijke groet,
Het hele organisatieteam 🛠 Huttenbouwdorp Noorderhout