Programma en activiteiten indeling !

Beste ouders en kinderen,
Als het goed is heeft iedereen vanmiddag een mail gehad met de indeling van de extra activiteiten voor de kinderen!

Zoals elk jaar zijn er bij Huttenbouwdorp Noorderhout extra activiteiten. Aan sommige activiteiten kunnen alle kinderen meedoen, zoals de Aquabanen op de woensdagmiddag. Ook het KinderCircus, naast de Chilltent boven, is dit jaar vrij toegankelijk.

Voor de andere activiteiten maken we op basis van de voorkeuren en beschikbare plaatsen een zo eerlijk mogelijk verdeling. Dit jaar zijn dat Bijenballen maken, HairMakeOver, KidsBootcamp, KinderCircus, Kinderkoken, KinderYoga, Lasergamen, Levend Stratego, Natuurexcursie, Paard & ponyrijden en Popschool.

Uiteraard krijgen ouders én kinderen op de dag zelf nog informatie. Zo zijn er TV-schermen waarop doorlopend informatie te zien is over de extra activiteiten. En ‘mijnheer Jeroen met de regenboogtrui’ kan alle (nou ja, bijna alle) vragen beantwoorden.

De voorbereidingen lopen verder helemaal goed 🛠 …. . De commissies Logistiek, Veiligheid en Trainees komen nog een keer bij elkaar. En de commissie ICT werkt nog even door aan de nieuwe applicatie. Goed nieuws dus, we houden iedereen op de hoogte, zo komt over het Avondspel en het blijven slapen in de eigen hut nog aparte informatie. Graag tot ziens iedereen aan het eind van de zomervakantie!

Organisatieteam Huttenbouwdorp Noorderhout