Vrijwilligersindeling, voorbereidingen lopen goed

Beste ouders en kinderen,

Even een tussenbericht, alles goed hier, met de voorbereidingen lopen we nu voor op schema.

Dit weekend komen er een paar nieuwe hutindelingen, er waren dit jaar nog enkele verzoeken om met vriendjes, vriendinnetjes en/of klasgenoten te bouwen 🛠, een paar hutten krijgen dus een andere indeling. Huttenbouwdorp Noorderhout heeft dit jaar 44 hutten.

Dit weekend wordt ook de vrijwilligersindeling verstuurd. Dank dat er weer zoveel mensen meehelpen, jong en oud. Een huttenbouwdorp is geheel en al vrijwilligerswerk: met ieders inzet en hulp wordt het weer een mooi zomerevenement voor jong en oud: we zijn daarom in gesprek met een nieuwe sponsor om alle vrijwilligers een aardige attentie te geven. 🤫

De planning is verder dat halverwege juli de programma en activiteiten indeling wordt verstuurd. Alle ouders en kinderen weten dan op welke dag ze wat kunnen gaan doen (paardrijden, bootcamps, lasergamen, natuurexcursies, kinderkoken, bijenballen maken, hair-make over, kinderyoga, kindercircus, enz., enz., enz.). Woensdag blijft waterdag met dit jaar vier aquabanen …

Meer weten, mail of bel gerust! 😃