Volgend jaar Tiende Huttenbouwdorp Noorderhout !

In 2011 begonnen we als bewonersorganisatie/wijkteam een huttenbouwdorp op de nieuwe Natuurspeelplaats Noorderhout. Het was voor de kinderen een groot succes, reden om natuurlijk door te gaan. In al die jaren daarna hebben we elke zomervakantie een feestelijk huttenbouwdorp voor jong en oud mogen organiseren. Het huttenbouwdorp is inmiddels uitgegroeid tot een feestelijk en relaxt zomerevenement voor jong en oud, met een grote en enthousiaste staf. Volgend jaar in 2020 is er weer een Huttenbouwdorp Noorderhout … Als altijd is het in de laatste week van de zomervakantie, van 24 tot en met 27 augustus. In 2020 wordt het de 10de keer dus er komt zeker iets bijzonders … alvast aanmelden om mee te doen, te helpen, te denken … !?  Bij ons altijd leuk, zeer gezellig en heel lekker eten … Over de start van de aanmelding volgt natuurlijk nog nieuws …