Huttenbouwdorp Noorderhout 10 jaar en dus reden voor een feest !

Beste kinderen, beste ouders, beste vrijwilligers,

Jubileum !

Dit jaar zal het Huttenbouwdorp Noorderhout voor de 10de achtereenvolgende keer worden gehouden, een jubileum dus, dat we graag extra feestelijk gaan vieren met elkaar, met jong en oud. De voorbereidingen zijn al begonnen en er zijn al enkele leuke, goede, nieuwe ideeën voor het programma en nog meer extra activiteiten bedacht.

Laatste week van de zomervakantie

Het is ook dit jaar in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 24 tot en met donderdag 27 augustus 2020. Woensdagnacht is het weer blijven slapen, op de donderdag-namiddag is er het feestelijk slotprogramma. Huttenbouwdorp Noorderhout is er voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 uit vooral Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord, maar iedereen uit Gouda doet mee. De locatie is de geweldige Natuurspeelplaats Noorderhout.

Noorderhout App
De nieuwe scan app heeft vorig jaar prima gewerkt. Ook dit jaar krijgt iedereen een eigen QR-pasje: er zullen dit jaar leuke functies bijkomen. Bij de inschrijving (wanneer die start wordt nog bekend gemaakt) is eenvoudig gelijk te betalen.

Weet je al een leuke naam voor je hut !?!!
Als je al weet met wie je samen een hut gaat bouwen, met klasgenootjes, vriendjes/vriendinnetjes of broertjes/zusjes …. verzin alvast een mooie naam voor je eigen hut want straks bij de inschrijving …. !!

Ook meehelpen met de Staf !?
Al jaren is er een vast en enthousiast team van vrijwilligers dat elk jaar het huttenbouwdorp op de geluidswal, vlakbij het winkelcentrum, organiseert. We zijn nu met z’n dertigen maar gezien de groei zijn extra stafleden van harte welkom. De vergaderingen zijn bij ons altijd zeer gezellig … Meehelpen, meedenken, mee-organiseren? Laat het weten via contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl of bel met 06 239 56 999.

Meer weten !?
Informatie via de nieuwsmail ontvangen? Weten wanneer de inschrijving start? Houdt deze website in de gaten, kijk op www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl of stuur een mail naar contact@huttenbouwdorpnoorderhout.nl.

Met vriendelijke groet,
en graag weer tot ziens!
Team Huttenbouwdorp Noorderhout