Ook dit jaar weer Huttenbouwdorp Noorderhout in laatste week zomervakantie

Beste kinderen, ouder/verzorgers, vrijwilligers, trainees, stagescholieren, stafleden,

Inmiddels zijn de voorbereidingen al begonnen voor het huttenbouwdorp van dit jaar. Met een nog grotere enthousiaste staf willen we weer voor jong en oud een feestelijk zomerevenement organiseren, voor de twaalfde opeenvolgende keer. We merken dat we er zelf ook weer zin in hebben. Uiteraard komt er (veel ….!) meer nieuws over het Huttenbouwdorp Noorderhout 2022. Dat zal ook dit jaar weer zijn in de laatste week van de zomervakantie, dit jaar van maandag 15 tot en met donderdag 18 augustus 2022, op de geluidswal, op de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout, vlakbij het winkelcentrum. Na de zeer grote toeloop vorig jaar zal overigens de inschrijving anders gaan, hierover komt nog informatie. Ook zal het programma en de activiteiten -traditioneel zijn er altijd veel extra activiteiten bij Huttenbouwdorp Noorderhout- worden opgefrist met leuke nieuwe activiteiten. Uiteraard blijven de succesnummers behouden! We hopen dat de corona omstandigheden het toelaten om ook dit jaar weer een mooi huttenbouwdorp te organiseren. Meer nieuws zoals wanneer de inschrijving start volgt binnenkort.

Huttenbouwdorp Noorderhout

Februari 2022