Met dank aan Frank ….

We weten zeker dat Frank had gewild dat we niet al te verdrietig zouden zijn……. Maar dat zijn we wel. Frank heeft drie jaar gestreden tegen zijn ziekte voor wat hij ‘Waart’ was. Vorige week woensdag 2-2-22 is hij op 51-jarige leeftijd overleden. Vele, vele jaren was Frank een positief en kleurrijk staflid van het Huttenbouwdorp Noorderhout. En natuurlijk elke avond koken voor de hele staf plus bezoek. ’s Middags begon hij al bij de Cateringtent, vaak achter zijn barbecue. En tegelijk alle discussies en grappen volgend en gevraagd en ongevraagd van commentaar voorzien. De goede sfeer was zeer zeker ook altijd aan hem te danken. We hebben gedurende al die jaren dat hij bij ons was heerlijk gegeten, waarvoor dank Frank. Afgelopen huttenbouwdorp hebben we geheel in stijl met een heerlijke hamburger van de BBQ afscheid van hem kunnen nemen zoals hij dat wilde. We bewaren veel goede herinneringen aan hem. We zullen hem missen, als kok en als uniek persoon. We gaan Frank dit jaar jaar op het huttenbouwdorp op een speciale manier herdenken, in ieder geval gaan we met z’n allen rond de barbecue staan. Frank, we zullen dan herinneringen aan je ophalen met een lach en een traan, zoals jij het ook zou willen. Nogmaals dank Frank.
Alle sterkte voor Hedy, Kathryn & Glenn, Quinten en familie.
Staf Huttenbouwdorp Noorderhout