Kosten

 

Kosten deelname

De kosten voor deelname per kind voor drie-en-een-halve dag speelplezier én extra activiteiten bedragen dit jaar € 45,50. Voor kinderen van ouders met een stadspas/rotterdampas of die een financiële regeling bedragen de kosten € 9,50. Deelnemende kinderen moeten op hetzelfde adres wonen. Voor het blijven slapen rekenen we € 2,50 extra.

 

Kortingsregeling en stadspas

Hebt u beperkte financiële middelen, of een stadspas/rotterdampas vanwege een laag inkomen, dan betaalt u € 9,50 per kind. Wanneer meedoen sowieso financieel lastig is, is een individuele financiële (kortings)regeling mogelijk. Wij doen dit niet om rijk te worden maar om iedereen een leuke vakantieweek te bezorgen. Neemt u vertrouwelijk contact op met de organisatie op telefoonnummer 06 239 56 999.

 

Annulering

Annuleren is mogelijk, geeft u dat dan tijdig door. Restitutie van het inschrijfgeld is deels mogelijk tot een maand voor de start.

 

Betaling

Na inschrijving via het inschrijfformulier komt u in de betaalmodule. Het te betalen bedrag wordt automatisch berekend. Desgewenst kunt u het bedrag ook overmaken.

 

Zorg- en welzijnsinstellingen

Kinderen die aangemeld worden via de zorg- of welzijnsinstellingen kunnen in beginsel gratis meedoen.