Programma en activiteiten

Programma en activiteiten overzicht

Als altijd heeft Huttenbouwdorp Noorderhout veel extra activiteiten en programma’s. Aan sommige onderdelen doen alle kinderen mee, voor andere activiteiten kunt u ze aanmelden via de module. Naast het huttenbouwen is er voor de kinderen onder andere bijenballen maken, slijm maken, hair make over, kindercircus, keek-knutselen, lasergamen, levend stratego, muziek maken, natuurexcursies, paard & ponyrijden, pallet-parcours en/of voetballen. Het definitieve programma én de indeling wordt vooraf aan alle deelnemers bekend gemaakt.

 

Elk jaar aantal veranderingen

Veel leuke activiteiten komen elk jaar terug, maar elk jaar is er ook wat nieuws. Vast onderdeel is Woensdag Waterdag, met de superspannende aquabaan.

 

Chill- en spelletjestent

Elk jaar staan er bovenaan de heuvel twee grote tenten. Hier kunnen de kinderen uitrusten, lezen, tekenen en bijenballen maken.

 

Voor de jongste en voor de oudste kinderen aparte activiteiten

Er zijn voor de allerkleinste én voor de alleroudste huttenbouwers extra activiteiten.

 

Enkele foto’s

  • Met onder andere Hair Make Over: de dames mogen een nieuw model kiezen, zoals een extra bijzondere vlecht. Zeer populair!
  • Een gevarieerde bloemen en planten tuin is belangrijk voor de bijen, die het toch al moeilijk hebben. Dus bijenballen maken voor thuis in de tuin of in de natuur!
  • Op de TV-schermen elke dag het laatste nieuws over het programma en de activiteiten.
  • Lasergamen: een groot succes en dus elk jaar weer. In het bos rond de natuurspeelplaats, met de blauwe, groene, rode en gele teams, verschillende spelvarianten en altijd gaat de tijd veel te snel voorbij!
  • Woensdag Waterdag met de aquabanen …