Wanneer

Laatste week zomervakantie

Het zomerevenement is altijd in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat vier dagen, namelijk van maandag 23 augustus tot en met donderdag middag 27 augustus 2021, dus 3,5 dag.

 

Tijden

Het programma start elke dag om 9.30 uur en de dag eindigt om ongeveer 15.30 uur. Er is dit jaar woensdagavond een Avondspel en ook is er dit jaar slapen in de eigen hut  ….  Het slotprogramma met de feestelijke prijsuitreiking en gezamenlijk eten is donderdagmiddag. Woensdagavond kan iedereen komen kijken!

 

Aangepast programma

Vanwege de corona maatregelen is er een aangepast programma, maar dit jaar is er wel hutten bouwen en ook sport, spel en wateractiviteiten. Aan een aantal activiteiten doen alle kinderen mee, andere activiteiten zijn voor wie wil.

 

Dit jaar drie en een halve dag

In plaats van vier dagen duurt het huttenbouwdorp / zomerdagendorp dit jaar drie en een halve dag. Donderdagmiddag stoppen we eerder.

 

Dit jaar blijven slapen in de eigen hut ….

Woensdagnacht, dat is de laatste nacht, mogen oudere kinderen in hun eigengemaakte slaaphut blijven slapen. Als altijd een zeer sfeervol en spannend avontuur!

 

Opbouw en opruimen

Het weekend en de maandag er voor zijn we aan het opbouwen.

De vrijdag en de zaterdag ná het huttenbouwdorp / zomerdagendorp maken we alles schoon en ruimen we op.

 

 

 

.