Huttenbouwdorp Noorderhout 2023 als vanouds

 

Beste kinderen, ouders, vrijwilligers,

Huttenbouwdorp Noorderhout 2023 is alweer voorbij …

Het was weer een geweldig huttenbouwdorp als vanouds! Warm weer bij de aquabanen op Woensdag Waterdag. En de oudere kinderen konden weer de laatste nacht blijven slapen in de eigen hut. Wat we gelukkig terughoren is dat jong en oud een fijn en relaxt huttenbouwdorp heeft gehad.

Dit keer was er zelfs een vliegtuighut gebouwd (!), maar alle 38 hutten die zijn gebouwd door de 240 kinderen waren even mooi. We hebben natuurlijk ook geweldig weer gehad. Geen regen, geen hittegolf, alles precies goed.

Wat dit jaar vooral opviel was de prima inzet van de ouders / vrijwilligers. Veel komen elk jaar terug en melden zich aan voor of de opbouw, of bij de huttenbouwdagen, of bij het opruimen. Er is steeds meer ervaring en dat is te merken, elk jaar gaat het steeds sneller. Dank dus voor ieders inzet!

Nieuw was de Familie Avond op de woensdagavond: alle ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes konden de hutten bewonderen. Het was een drukke maar ook relaxte sfeer, volgend jaar dus weer …

Ook het blijven slapen kon eindelijk weer doorgaan, na de coronajaren en het slechte weer vorig jaar. Alles is goed gegaan.

Graag bedanken wij de volgende organisaties, die dit jaar een speciale bijdrage hebben geleverd aan het slagen van het Huttenbouwdorp Noorderhout 2023:

  • Cyclus (https://cyclusnv.nl/),
  • EHBO Vereniging Gouda (https://www.facebook.com/ehbovereniginggouda),
  • de gemeente Gouda (www.gouda.nl),
  • Gromax (https://gromaxverhuur.nl/),
  • de Fijnproever in het winkelcentrum Bloemendaal (https://defijnproever.nl/),
  • Van Loon Carservice (https://vanlooncarservice.nl/),
  • Plus Paul Schipper (https://www.plus.nl/supermarkten/gouda_plus-paul-schipper_284),
  • Promen (https://promen.nl/)
  • en natuurlijk Wijngo (https://wijngo.nl/verhuur).

Deze week krijgen alle ouders een evaluatiemail. U kunt dan als u dat wilt uw suggesties en opmerkingen – en die van uw kind(eren)- aan ons doorgeven.

Op onze facebook pagina https://www.facebook.com/HuttenbouwdorpNoorderhout/ staan nog enkele leuke foto’s. De meeste zijn van afstand, want vanwege privacyregels mogen kinderen niet herkenbaar in beeld.

Wij kijken als staf, als vrijwilliger, als wijkbewoner, als deelnemer met veel plezier en enthousiasme terug op een mooie afsluiting van de zomervakantie

Bewaar de mooie herinneringen en we zien iedereen -jong en oud- graag weer volgend jaar!

Met vriendelijke zomergroet,

Staf Huttenbouwdorp Noorderhout

Augustus 2023