Vorige huttenbouwdorpen: 2014 weer geslaagd en blijven slapen

Van de website van 2014:

 

Een meer dan geslaagd zomerevenement … en tot volgend jaar !

Het is alweer voorbij, het Huttenbouwdorp Noorderhout .… Gisterochtend begonnen met opruimen en om vijf uur ’s middags konden we moe maar zeer voldaan naar huis. Dank aan de opruimploeg, inmiddels een vaste kern van ervaren vrijwilligers en relaties die efficiënt alles opruimt en inpakt. Ook de LegoTent, zie de foto, zodat we die volgend jaar weer kunnen gebruiken! Dank ook alle partijen en vooral Cyclus gisteren voor de flexibele planning. Dank aan de gemeente Gouda die het voorterrein gaat ophogen en asfalteren. Voor zover wij horen hebben de kinderen het naar hun zin gehad. Gelukkig maar want daar gaat het om. Een opnieuw, net als vorig jaar, de opvallend goede sfeer tijdens het Huttenbouwdorp Noorderhout en tussen de vrijwilligers onderling. Wij hopen dat alle 160 kinderen en 130 vrijwilligers het leuk, leerzaam en spannend hebben gevonden en zien iedereen graag volgend jaar terug op het Noorderhout. Plannen en ideeën voor volgend jaar zijn er al volop. Ook de kinderen hebben veel ideeën, zoals het huttenbouwdorp twee weken (!) laten duren. Er komt nog een uitgebreid verslag op website en facebook, ook met sponsors, en voor alle deelnemers natuurlijk de foto’s en video’s. Voor nu vele mooie herinneringen en bandensporen in het Noorderhout zand …

 

 

Nederlands kampioen barbecueën bij Huttenbouwdorp Noorderhout !

Bij het feestelijk slotprogramma van het Huttenbouwdorp Noorderhout was er vorige week een bijzondere verrassing.

Dit jaar maakte drievoudig nationaal kampioen barbecueën Frank van Waart voor de kinderen, ouders en vrijwilligers speciale hamburgers klaar. Hiervoor had hij zijn eigen crew en BBQ’s meegebracht.

De kinderen konden aan een lange tafel zelf hun broodje hamburger naar eigen smaak samenstellen, met kaas bijvoorbeeld. Ook waren er zelfs vegetarische en halal burgers. Snackbar Verhage van het winkelcentrum zorgde ook dit jaar weer voor de heerlijke frietjes.

Bij het slotprogramma konden zoals elk jaar alle ouders, opa’s en oma’s en andere familie komen kijken naar de door de kinderen gemaakte hutten.

Aan het geslaagde Huttenbouwdorp Noorderhout deden dit jaar 160 kinderen en 130 vrijwilligers mee. De kinderen konden dit jaar niet alleen hutten bouwen, maar ook poffertjes eten, kijken naar een roofvogeldemonstratie, meedoen met het Waterspektakel met de Brandweer en een superlange aquabaan, urban survival oefeningen doen, spelen op de trampoline en in de Lego Speeltent, blijven slapen in speciale shelters van Pathfynder, spelletjes doen met de BSO Scouting en nog veel meer.

Na het eten werd bekend gemaakt welke drie hutten een prijs hadden gewonnen, beschikbaar gesteld door de Legowinkel in Gouda.

Wijkteam Plaswijck zal het zomerevenement volgend jaar voor de vijfde keer op het Noorderhout organiseren. Frank zal dan ook weer meedoen!

Zie ook de Goudse Post van vandaag. Op de foto’s Frank in actie!

DSCN4058

DSCN4021 DSCN4037 DSCN4051 DSCN4046 DSCN4053 DSCN4056

 

 

Opruimen en inpakken …. Huttenbouwdorp Noorderhout alweer voorbij

Zie http://www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda

 

Blijven slapen en slotdag Huttenbouwdorp Noorderhout

Zie nieuwe foto´s op http://www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda !

DSCN3898DSCN3902DSCN3916

 

 

 

 

 

Opgeven mee-eten slotbarbecue Huttenbouwdorp Noorderhout

Opgeven voor ouders die willen mee-eten met de slotbarbecue van Huttenbouwdorp Noorderhout kunnen dat via een email doen naar huttenbouwdorp@wijkteamplaswijck.nl tot uiterlijk 24 uur vanavond. Betalen (alleen contant) kan morgen bij de CateringTent.

 

Meer dan geslaagde Woensdag Waterdag op tweede dag Huttenbouwdorp Noorderhout,

Voor een overzicht van alle activiteiten vandaag en foto’s van de woensdag waterdag op het huttenbouwdorp noorderhout van wijkteam plaswijck, zie www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda !

 

 

Hard gewerkt en mooie roofvogeldemonstratie op eerste dag Huttenbouwdorp Noorderhout

 

DSCN3755

Lekker weer, opnieuw een positieve sfeer, veel oude bekenden, goed weer, een prima locatie, 2000 poffertjes (allemaal op), een mooie roofvogel demonstratie, alweer de plannen hoe we het volgende jaar nog leuker gaan maken, de voorbereidingen voor morgen Het Waterspektakel en Het Blijven Slapen, kortom moe maar zeer voldaan!

Dank Menno voor de mooie demonstratie, het leukste was wel toen de roofvogel een paar keer vlak over de groep vloog, die gezichten … !

Dank voor de dames van de poffertjesploeg, 2000 poffertjes en allemaal op, hulde !

Foto’s onder andere:

  • de roofvogel demonstratie
  • grote trampoline klaar voor gebruik (zeer populair)
  • hut 25, de oranje paal is voor jullie neergelegd
  • een selfmade handwas kraan, lowbudget en prima werkend
  • de avondploeg aan de chinees bovenaan
  • de eerste plantenbakken
  • de Werkplaats in vol bedrijf

 

Tot morgen allemaal, zwembroek mee!!

 

DSCN3731DSCN3732DSCN3734DSCN3744DSCN3747DSCN3749DSCN3757DSCN3761DSCN3762DSCN3780DSCN3785DSCN3798(foto’s c stichting wijkteam plaswijck)

DSCN3781

 

Stipt om 9.30 uur Huttenbouwdorp Noorderhout gestart !

Vanochtend is het Huttenbouwdorp Noorderhout van Wijkteam Plaswijck begonnen. Gelukkig vrij snel opgehouden met regenen, ook de natuurspeelplaats was meteen droog, prima locatie! De 160 kinderen maken 30 mooie en geweldige hutten, met hulp van vandaag 50 vrijwilligers. Het gaat heel goed en heel snel! En de poffertjesploeg maar bakken …

DSCN3729 DSCN3726 DSCN3725

 

 

 

 

DSCN3721DSCN3710 DSCN3709

 

 

Opbouwdag Huttenbouwdorp Noorderhout: hard werken in alweer positieve sfeer

Een bijzonder mooie en goede dag. Met een ervaren ploeg van geweldige mensen en opnieuw in een net als vorig jaar heel positieve sfeer hebben we na een dag hard werken het Huttenbouwdorp Noorderhout klaargemaakt. De Cateringtent, De LegoTent, de Werkplaats, de Trampoline (jawel!), de Chill-Hill, de houtvoorraad, enz. enz. De kids kunnen morgen meteen aan de slag! En de nieuwe vrijwilligers, ze deden mee alsof ze al jaren meedoen. In totaal hebben zo’n 40 vrijwilligers meegeholpen, dank! Ook dank aan de gemeente Gouda voor de attente service en weer aan Cyclus voor hun inzet. Zie http://www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda voor meer foto’s.

DSCN3642DSCN3682DSCN3695DSCN3703

(foto’s c stichting wijkteam plaswijck)

 

 

Programma Huttenbouwdorp Noorderhout van stichting wijkteam plaswijck

Alle voorbereidingen voor het Huttenbouwdorp Noorderhout zijn nu klaar. Morgen gaan we met twintig mensen het terrein inrichten, onder andere het hout voor de kids uit het depot halen en klaarzetten, elektra aansluiten, tenten opzetten en nog veel meer. Wij zijn al snel een dag bezig.

En dan … !! Wat is het programma komende week?

Dinsdagochtend om 9.30 uur mogen de kinderen naar binnen. Snel aanmelden via de vijf tafels (elke groep hutten één) en dan naar de eigen hut toe. De eerste ochtend is vooral de Technische Dienst (handige mannen met allemaal handig gereedschap) druk bezig om de kids te helpen met de eerste bouwwerkzaamheden. De Catering en de Begeleiders (meestal ouders waarvan de kinderen zelf ook meedoen) zorgen voor drinken en letten er op dat alles goed gaat. Het is al snel lunchtijd, de kids krijgen poffertjes met boter en suiker, plus voor de grote eters broodjes met kaas. ’s Middags verder timmeren, of spelen op het mooie terrein, of spelen in de Legotent, of zitten op de ChillHill. Einde van de eerste dag een bijzondere demonstratie van …. (!?). We hebben het al verklapt op de ouderavond en men vond het leuk en spannend, in ieder geval heel wat anders! Om half vijf gaan de kids moe en hopelijk tevreden naar huis. De staf heeft nog een hoop te doen, zoals alle hutten inspecteren, toiletten schoonmaken, boodschappen doen, enz., ‘s avonds komt ook de nachtploeg, gezellig is het altijd wel met elkaar …..

Woensdag om 9.30 gaan de hekken weer open, verder timmeren, drinkpauzes, rond 12 uur lunchen in de eigen hut of op het terrein. En dan het traditionele woensdagmiddag programma, we starten om 13 uur. Vanwege groot succes ook dit jaar weer Waterdag, met Brandweer Gouda (kinderen mogen lekker spuiten met de brandslang!) de super lange aquabaan (zie foto eerder bericht) én dit jaar ook met de toch wel spannende opdrachten georganiseerd door Pathfynder. Jullie hebben het gelezen, droge kleren mee! De groep kinderen die blijft slapen gaat die middag ook met de mensen van Pathfynder de shelters opzetten. Om vijf uur gaan de kids weer naar huis of worden ze opgehaald.

Om negen uur ’s avonds komende kinderen die blijven slapen terug, met slaapzak en een tandenborstel (en nog veel meer, zie de informatiebrief), familie mag natuurlijk even komen kijken, de sfeerverlichting is aan, we drinken nog wat en dan gaat iedereen keurig slapen …

Donderdagochtend wassen, ontbijten (gebakken eieren toch?) en de shelters opruimen. Om half tien start dan alweer het programma, ’s ochtends mogen de kinderen de hutten verven (beste kinderen: de hutten, niet de begeleiders) en dan de hele dag zijn er spelletjes met de BSO Scouting als Levend Stratego en Hollandse Leeuwen, verder spoorzoeken, een natuurexcursie door de stadsecoloog van de Gemeente/Cyclus en twee danceclinics door Eva en Kirsten. Om 16 uur komt de DJ van Ambitious uit Reeuwijk en start het slotprogramma met goede muziek!

Dit jaar hebben we weer iets nieuws, want de drievoudig nationaal kampioen barbecueën gaat voor de kinderen hamburgers barbecuën en maken (eigen recept) ! Ook vegetarische, en ook voor ouders die willen meedoen! Er is een lange tafel, ieder mag zelf zijn eigen hamburger (laten) samenstellen met wat er ligt! Plus als altijd weer de geweldige frietjes van Verhage uit winkelcentrum Bloemendaal. Om vijf uur komen alle ouders, opa’s en oma’s, kennissen en vriendjes/vriendinnetjes de hutten bewonderen. Om half zeven is de prijsuitreiking (dit jaar kunnen drie hutten een prijs verdienen, beschikbaar geteld door Legowinkel PlayToday van de Lange Tiendweg in Gouda). Iedereen kan wat drinken, met dank aan wijnbar/restaurant l’Etoile uit Gouda. Om 19 uur is het afgelopen en gaan we allemaal tevreden en hopelijk droog (het blijft afwachten met de weersverwachtingen) naar huis. O ja, de kinderen krijgen bij het naar huis gaan nog iets mee van de winkel ZoetGenot aan de Lange Tiendweg uit Gouda.

En ja, dan vrijdag opruimen maar ook daarvoor zijn er zo’n twintig vrijwilligers. Hopelijk kunnen we dan terugkijken op een opnieuw geslaagd Huttenbouwdorp Noorderhout.

 

Ook dit jaar weer ondersteuning van EHBO Vereniging Gouda

EHBO Gouda header_bg

Ook dit jaar zal de EHBO Vereniging Gouda weer helpen met eerste hulp, pleisters en goede raad. Volgende week zijn er drie gediplomeerde en zeer ervaren medewerkers van hen aanwezig. Zij hebben afspraken met het Groene Hart Ziekenhuis voor directe opvang, mocht dat nodig zijn. Ook het calamiteiten- en ontruimingsplan (voor het geval dat) is met hen doorgesproken. Ze ondersteunen het Huttenbouwdorp Noorderhout al jaren en daarvoor is wijkteam Plaswijck ze zeer erkentelijk. Want niet alleen leveren ze vakwerk, het is ook gewoon heel leuk om met Gerard en Martin (en dit jaar ook Alco) samen te werken. Het zijn eveneens vrijwilligers en gedurende het hele huttenbouwdorp de hele dag aanwezig! Veel dank ook aan Anneke voor haar -al jaren- goede raad en ondersteuning!

(Foto: Gerard en Martin van de EHBO Vereniging Gouda, zie ook EHBO Vereniging Gouda)

DAG2-099

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar weer poffertjes bij Huttenbouwdorp Noorderhout

Wegens groot succes vorig jaar, komende week weer: de poffertjeslunch bij het Huttenbouwdorp Noorderhout! Dit jaar zal het op de dinsdag zijn, dus kinderen hoeven dan geen lunch mee te nemen. We hebben dit jaar extra poffertjesplaten en gelukkig zijn er ook weer enkele ‘topkoks’ bereid om lekkere poffertjes te bakken. Het zijn allen vrijwilligers en allemaal vinden ze het leuk om met elkaar en voor de kinderen te bakken. En voor de begeleiders uiteraard …. Ook bij deze activiteit worden wij ondersteund door een van onze vele, vele sponsors. Dank aan Poffertjes- en Pannekoekenhuis In De Salon, de bekende zaak aan de Karnemelksloot in Gouda. Wij willen hun ook dit jaar danken voor de goede raad en het beslag. Zie ook http://www.pannenkoeken.net/home.

 

SALONpoffertjes 9

 

Al vele jaren op de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout

Het Huttenbouwdorp Noorderhout is al vele jaren op de mooie locatie de Natuurspeelplaats Noorderhout. Het ligt aan de rand van de wijk, omgeven door groen en natuur en water, er staat een hek omheen en vooral met hoogteverschillen. Als je bijvoorbeeld helemaal bovenaan staat heb je een mooi uitzicht over het huttenbouwdorp. Dit jaar gaan we dan ook bovenaan een leuke verrassing maken. De naam daarvan wordt de Chill-Hill, het is voor de kinderen en de begeleiders. De naam zegt al een beetje wat de bedoeling is. Verder komen er dit jaar 30 hutten, verdeeld over 5 groepen. Elke groep hutten staat bij een speeltoestel op de natuurspeelplaats. Het zijn Het Vogelnestje, De Klauterboom, De Kabelbaan, De Keien en Het Houtkasteel. De groep het Vogelnestje is al jaren meer voor de jongere kinderen, bij De Kabelbaan staan de hutten waar vooral de oudere jongens en meisjes gaan bouwen. Alle kinderen weten natuurlijk inmiddels al in welke hut en groep ze gaan bouwen … !

DSCN3596 DSCN3594 DSCN3611 DSCN3599 DSCN3613

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week gaat het beginnen met 160 kinderen en 130 vrijwilligers …

Komende dagen meer informatie over komende Huttenbouwdorp op de mooie natuurspeelplaats Noorderhout. Dit jaar echt een geweldig programma. En 130 geweldige vrijwilligers … En hier (naast de Natuurspeelplaats) gaan we ook wat voor de kinderen doen … !

DSCN3605

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws op drukbezochte informatiebijeenkomst

Op de druk bezochte informatiebijeenkomst voor ouders en vrijwilligers, met alweer een goede sfeer, is het hele programma verteld. Naast huttenbouwen zullen er dit jaar veel extra leuke en spannende activiteiten zijn met en voor de kinderen. En natuurlijk dat de kinderen dit jaar kunnen blijven slapen. Iedereen krijgt uiteraard nog informatie over het bijzondere slotprogramma. We zijn nu vrijwel klaar met de voorbereidingen, hebben er veel zin in, en samen met de meer dan 120 vrijwilligers en tientallen relaties/sponsors die dit jaar meehelpen -nog heel veel dank aan ieder- gaan we aftellen naar de laatste week van de zomervakantie …. graag tot ziens!

DAG2-387 b

 

 

Huttenbouwdorp Noorderhout van Wijkteam Plaswijck voor de vierde keer !

Stichting Wijkteam Plaswijck organiseert deze zomer voor het vierde jaar weer een geweldig Huttenbouwdorp voor de kinderen uit de wijk.

Tijdens dit zomerevenement kunnen kinderen op een leuke en zinvolle manier bouwen en samenwerken in de natuur.

Ze gaan timmeren, spelletjes doen, lekker eten (poffertjes, frietjes en ijsjes) en verven.

Er zijn ook dit jaar veel leuke aanvullende activiteiten, onder andere een waterspektakel, een poffertjeskraam, excursies en een Lego speeltent … en er komt weer een bijzondere verrassing.

Verder mogen dit jaar kinderen waarschijnlijk de laatste nacht blijven slapen, hierover komt nog meer informatie.

 

website 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie: kinderen van groep 3 tot en met 8

Alle kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 uit de wijk Plaswijck (Bloemendaal Oost, postcode 2804) zijn van harte welkom. Vriendjes en vriendinnetjes uit andere wijken zijn ook van harte welkom.

 

Wanneer: laatste week zomervakantie

Het zomerevenement is in de laatste week van de zomervakantie, dat is van 26 tot en met 28 augustus 2014. De hekken gaan open om 9.00 uur en de dag eindigt om 15.30 uur. Opvang is mogelijk tot 18.00 uur. Kinderen kunnen blijven lunchen, ook dit jaar zijn er weer poffertjes. De slotavond is om 19.00 uur afgelopen. Kinderen die blijven slapen worden om 21.30 uur weer verwacht. Vrijdag 29 augustus gaan we opruimen.

 

Op de natuurspeelplaats Noorderhout, vlakbij het winkelcentrum Bloemendaal

Het huttenbouwdorp is ook dit jaar weer op de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout, dat is vlakbij het winkelcentrum in de wijk.

De Natuurspeelplaats Noorderhout ligt op de geluidswal langs de A12. Het terrein is omsloten door hekken en door de zandvlakte, gras, vele groen en hoogteverschillen ideaal voor kinderen en zomeractiviteiten. Er is veel natuur op het terrein zelf en in de omgeving.

De ingang van de natuurspeelplaats bevindt zich ter hoogte van de Noordhoef, in de bocht van de Plaswijckweg. Het is vlakbij het winkelcentrum Bloemendaal.

 


Grotere kaart weergeven

Veel (extra) activiteiten en een verrassing

Dit jaar komt er een nog leuker en super zomerevenement Huttenbouwdorp Plaswijck …… Uiteraard kunnen de kinderen weer bouwen en verven aan de eigen hut. Maar dit jaar kunnen ze opnieuw aan veel extra dingen meedoen. Er is weer een waterspektakel, veel extra activiteiten, excursies en een bijzondere en spannende woensdagmiddag. Op andere dagen zullen er speciale activiteiten zijn ….

Kinderen krijgen ook dit jaar natuurlijk weer een eigen petje en polsbandje.

 

Bijzonder slotprogramma

Dit jaar gaan we op een bijzondere manier de laatste dag afsluiten. Hoe we dat doen is een verrassing.

 

Blijven slapen en verlichting

Nog even onder voorbehoud maar dit jaar mogen kinderen de laatste nacht blijven slapen. We willen de laatste avond en het terrein op een bijzondere manier verlichten. Het nachtprogramma gaat overigens niet door als de organisatie het niet verantwoord vind, bijvoorbeeld als er slecht weer wordt verwacht.

 

Poffertjes en frietjes en ijsjes en limonade en …

De catering zal weer goed voor iedereen zorgen. En we hebben dit jaar veel meer poffertjesplaten, want er werd vorig jaar zoveel gegeten … Ook zal Verhage van winkelcentrum Bloemendaal gelukkig voor heerlijke frietjes zorgen.

poffertjes 9

 

Terrein: nieuwe indeling en een Legotent

Dit jaar komt er een nieuwe indeling van het terrein. Er kan nu ook bovenaan worden gebouwd. Ook komt er een heuse Werkplaats. Het gaat steeds meer een echt huttenbouwdorp worden.
Zo komt er dit jaar ook een Legotent met veel spullen van de Lego winkel op de Lange Tiendeweg.

Lego Gouda PlayToday

 

 

 

 

Foto’s

Alle deelnemers kunnen na afloop via het eigen intranet een eigen fotoalbum samenstellen. Ook is er een professionele fotograaf voor foto’s en een video.

 

Kosten

Gevraagd wordt een bijdrage van € 17,50 per kind. Indien om welke reden dan ook uw kind niet kan meedoen, krijgt u bij ons gewoon uw geld terug.

 

Trainees voor 12-plussers welkom

Voor kinderen ouder dan 12 jaar is er het traineeprogramma. Zij kunnen meehelpen met de leiding. Er is al een hele groep van trainees die ook dit jaar weer gaat meedoen.

 

Verzekering

We hopen natuurlijk dat er niets gebeurd, maar voor de zekerheid wordt er een zeer uitgebreide verzekering afgesloten. Voor de kinderen en voor de vrijwilligers. Voor nadere informatie kunt u bellen.

 

Professionele begeleiding

Er is specifieke begeleiding van Kinderburo Jong-Leren. Zij hebben veel ervaring in het onderwijs en het begeleiden van ouders en kinderen. Meer informatie is te vinden op http://jong-leren.net/home .

Een andere stichting voor jeugd- en jongerenwerk zal zeer waarschijnlijk ook meedoen.

 

EHBO en noodopvang

Ook dit jaar zal de EHBO Vereniging weer helpen met eerste hulp, pleisters en goede raad. Wij hebben afspraken met het Groene Hart Ziekenhuis voor directe opvang, mocht dat nodig zijn. Een nabijgelegen sporthal is beschikbaar voor noodopvang, bijvoorbeeld als er onweer komt.

 

Maatschappelijke stages

Wij hebben met middelbare scholen afspraken over (maatschappelijke) stages. Uiteraard kunnen meer scholieren meedoen met het huttenbouwdorp voor hun stage. Nadere informatie via 06 239 56 999.

 

Informatie bijeenkomsten

Net als vorig jaar komen er weer informatie bijeenkomsten voor de vrijwilligers en ouders. Houdt de website en facebook in de gaten.

Hoog bezoek van burgemeester en Ed Klep met frietjes

 

Bij ons is belangrijk: sfeer en samen-zijn

Vorig jaar was er een leuke en positieve sfeer, ook bij de volwassenen onderling. Dat willen we zo houden. Het is immers óók een feest voor vrijwilligers zelf. Dit jaar gaan we speciaal aandacht besteden aan de ouders/vrijwilligers.

 

Meedoen en meehelpen: een positieve sfeer en heel leuk om te doen

Het huttenbouwdorp wordt georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk zelf. Al jaren is er een team van ervaren en enthousiaste vrijwilligers en de steun van onze vele relaties. Ook dit jaar kunnen wij weer rekenen op vele oudgedienden én nieuwe enthousiaste bewoners. Vorig jaar waren er 70 vrijwilligers die meededen en meehielpen.

Maar er is zoveel belangstelling dat we graag extra kinderen willen laten meedoen. Daarvoor zijn extra vrijwilligers nodig. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kinderen kunnen meedoen. Er is zoveel vraag dat extra hulp altijd welkom zijn.

Wanneer u het leuk vindt om als vrijwilliger mee te helpen bij het huttenbouwdorp, dan bent u van harte welkom. Zelfs wanneer u maar één dag kunt helpen.

U kunt hierbij denken aan hutbegeleider, activiteiten begeleiden, houtploeg, EHBO-er, technische dienst, nachtwaker, catering medewerker en/of helpen met het opbouwen en opruimen.

Er is een goede sfeer onderling en u leert zeker weer nieuwe leuke mensen kennen.

 

Timmeren en verven

 

 

 

 

 

 

 

Dank aan de vele relaties

Wij danken speciaal de tientallen sponsors en relaties die ons ook dit jaar weer gaan helpen en ondersteunen. Zonder hun hulp is een huttenbouwdorp niet mogelijk.

Zie binnenkort onze uitgebreide relatiepagina op deze website en op facebook.

 

Inschrijven en deelname

Voor inschrijven en meer informatie: vul hieronder uw naam, achternaam en email adres in en u krijgt een persoonlijke link naar de aanmeldpagina per email. Er is nu een wachtlijst.

 

Vorig jaar waren er zo veel aanvragen, dat dit jaar kinderen waarvan de (groot)ouders op een of andere manier meehelpen voorrang krijgen.

Kinderen kunnen uiteraard aangeven bij wie ze in de groep willen.

U krijgt zoals elk jaar uitgebreide informatie, dit jaar ook via een eigen login.

Huttendorp2012-186

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie? Suggesties?

Hebt u vragen, ideeën of wilt u meer informatie, dan kunt u reageren via de email met huttenbouwdorp@wijkteamplaswijck.nl of info@wijkteamplaswijck.nl of bellen met 06 239 56 999. Op onze website www.wijkteamplaswijck.nl , twitteraccount www.twitter.com/wtplaswijck en facebookpagina www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda komt de komende tijd meer informatie.

 

Graag tot ziens!

Het organisatiecomité van 15 medebewoners heeft er veel zin in. Wij hopen op een wederom geslaagd zomerevenement voor de wijk!

 

Opzet van het huttenbouwdorp

Stichting Wijkteam Plaswijck is een bewonersplatform, bestaande uit vrijwilligers die zich inzetten voor het verbeteren van de leefbaarheid, leefomgeving en samenleving van de wijk Plaswijck. Dit doet zij samen met een groot netwerk van bewoners en instellingen in de wijk en met de andere wijkpartners zoals de Gemeente, Politie, Mozaïek Wonen, Factor-g/Participe, Brede School, Cyclus, Sport.gouda en zorg- en welzijnsinstellingen.

Daarbij horen ook het organiseren en ondersteunen van zinvolle, mooie en leuke programma’s, initiatieven en activiteiten in en voor de wijk en haar bewoners.

Het huttenbouwdorp is vier jaar geleden door het Wijkteam Plaswijck speciaal opgezet voor de kinderen uit de wijk. Het is een leuke en leerzame afsluiting van de zomervakantie voor de kinderen. Daarnaast is het bedoeld als positieve, gezamenlijk activiteit van vele vrijwilligers/wijkbewoners.