Vorige huttenbouwdorpen: 2013 geweldige sfeer

Van de website van 2013:

 

“Huttenbouwdorp Noorderhout 2013 alweer voorbij …

Helaas, het is weer voorbij … Huttenbouwdorp Noorderhout 2013 …. drie heel leuke dagen met en voor de kinderen uit de wijk, we horen veel positieve reacties. Het was goed weer en daarbij een gezellige sfeer tussen de 70 vrijwilligers onderling … er zijn alweer genoeg plannen voor het huttenbouwdorp voor volgend jaar! Felicitaties ook aan hutnummer 17, ook de burgemeester vond dat zij de eerste prijs hadden verdiend. De natuurspeelplaats is gisteren opgeruimd, nu de mooiste foto’s uitzoeken.

Wat vooral opviel was de bijzonder positieve sfeer dit jaar. En dat dit jaar alle vrijwilligers een geweldige inzet toonden. Dat iedereen zijn en haar hun best deed om er leuk zomerevenement van te maken. . En dat we konden zorgen voor een brede en goede basis om het Huttenbouwdorp verder uit te bouwen, met een goede infrastructuur, een goede organisatie en veel leuke en positieve vrijwilligers. Dat is dit jaar helemaal gelukt.

Alle 135 kinderen die hebben meegedaan aan het Huttenbouwdorp Noorderhout en alle 70 vrijwilligers die op een of andere wijze hebben meegeholpen krijgen nog een dvd met foto’s en video’s thuisbezorgd. We zullen ook foto’s en video’s uitzoeken voor de website. Wordt dus vervolgd!”

 

Op de foto de burgemeester van Gouda die op bezoek kwam bij Huttenbouwdorp Noorderhout en Ed Klep van Verhage die de frietjes weer bracht voor de kinderen en vrijwilligers!

 

Huttenbouwdorp Noorderhout met Burgemeester en Ed Klep